Τα δύο γεγονότα που «έκρυψε» η Μάντσεστερ Σίτι στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix (vids)

Μάντσεστερ Σίτι

Τα δύο γεγονότα που «έκρυψε» η Μάντσεστερ Σίτι στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix (vids)

Κώστας Τόπας 11:05 - 02.04.2024

Το νέο ντοκιμαντέρ της Μάντσεστερ Σίτι για το Netflix έχει δύο κραυγαλέες παραλείψεις μετά την κυκλοφορία του.

Σε κυκλοφορία τέθηκε στο Netflix η σειρά με τίτλο «Together: Tr3ble Winners» για τον περσινό θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι με την κατάκτηση του τρεμπλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έγραψε ιστορία καθώς έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα από την Αγγλία που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας μαζί με Champions League και η όγδοη συνολικά σε όλη την Ευρώπη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ. Αρχικά, δεν υπάρχει καμία αναφορά στις 115 κατηγορίες για τις οποίες κατηγορείται η Σίτι από την Premier League και στην εκκρεμή δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών. Οπως επίσης, ένα άλλο βασικό σημείο της πορείας των Πολίτων την περυσινή σεζόν δεν αναφέρεται. Κι αυτό δεν είναι άλλο πέρα από την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Ζοάο Κανσέλο στα μισά της σεζόν για να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός, αφού ήταν δυσαρεστημένος με την αγωνιστική του περίοδο.

Ωστόσο, η αποχώρησή του δεν καλύπτεται στο ντοκιμαντέρ. Ένα κομμάτι από το BBC στο ντοκιμαντέρ λέει: «Όποιος ελπίζει για ίντριγκα, ωστόσο, μπορεί να απογοητευτεί. Δεν γίνεται καμία αναφορά, για παράδειγμα, για τις 115 οικονομικές κατηγορίες που επιβλήθηκαν εναντίον του συλλόγου τον περασμένο Φεβρουάριο, ούτε για την επίμαχη αποχώρηση του Ζοάο Κανσέλο από την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο για να πάει δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Αντίθετα, η σειρά -που γυρίστηκε από την εσωτερική ομάδα Μέσων ενημέρωσης της Σίτι- επικεντρώνεται στην ανάδειξη των προσωπικοτήτων μέσα στην ομάδα».

Στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ της Σίτι στο Netflix - Η συγκλονιστική ομιλία του Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον (vids)
PREMIER LEAGUE

10:33 - 02.04.2024

Στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ της Σίτι στο Netflix - Η συγκλονιστική ομιλία του Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον (vids)

Κυκλοφόρησε στο Netflix η σειρά με τίτλο «Together: Tr3ble Winners» για τον περσινό θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι με την κατάκτηση του τρεμπλ. Η συγκλονιστική ομιλία του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον στο Carabao Cup.

Όπως προαναφέρθηκε όμως, υπάρχουν πολλές ομιλίες μεταξύ του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους παίκτες του, με αποκορύφωμα εκείνη του Καταλανού τεχνικού μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Σαουθάμπτον στο Carabao Cup.