Premier League: Με μαύρα περιβραχιόνια στην 23η αγωνιστική για τα θύματα στην Τουρκία και την Συρία
i

©Premier League

Premier League: Με μαύρα περιβραχιόνια στην 23η αγωνιστική για τα θύματα στην Τουρκία και την Συρία

Sportal newsroom 16:35 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 10.02.2023

Με μία δήλωσή της η Premier League έκανε γνωστό ότι οι παίκτες στους αγώνες της 23ης αγωνιστικής θα φοράνε μαύρα περιβραχιόνια για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και την Συρία.

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, αλλά και στην Συρία έχει συγκλονίσει τον κόσμο. Τα θύματα ξεπερνούν τους 22.000, ενώ χιλιάδες είναι και οι τραυματίες, αλλά και οι αγνοούμενοι. Μέσα σε αυτούς είναι και αρκετοί αθλητές, οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν αναβληθεί, ενώ όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Χατάισπορ αποχωρεί από το πρωτάθλημα, καθώς η περιοχή της Χατάι έχει πληγεί περισσότερο από όλες. 

Σεισμός Τουρκία: Μετά την φανέλα του Ρονάλντο ο Ντεμιράλ δημοπρατεί και του Μέσι
REST OF THE WORLD

15:19 - 10.02.2023

Σεισμός Τουρκία: Μετά την φανέλα του Ρονάλντο ο Ντεμιράλ δημοπρατεί και του Μέσι

Ο Μερίχ Ντεμιράλ της Αταλάντα μετά την φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να δημοπρατήσει και την φανέλα του Λιονέλ Μέσι, για να βοηθήσει οικονομικά τις περιοχές της Τουρκίας που έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Για να βοηθήσει τη κατάσταση στην Τουρκία και την Συρία η Premier League με μία δήλωσή της ανακοίνωσε την δωρεά ενός εκατομμυρίου λιρών στην Επιτροπή Έκτακτων Καταστροφών. Παράλληλα για να τιμήσει τα θύματα στους αγώνες της 23ης αγωνιστικής οι παίκτες θα φοράνε μαύρα περιβραχιόνια.

Η ανακοίνωση: 

«Η Premier League είναι βαθιά λυπημένη για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, που έχει σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους. Η Λίγκα θα κάνει δωρεά ενός εκατομμυρίου λιρών στην Επιτροπή Έκτακτων Καταστροφών, η οποία δίνει ανθρωπιστική βοήθεια απευθείας σε όσους έχουν ανάγκη. Επίσης ως ένδειξη σεβασμού, σε αυτούς που έχασαν την ζωή τους ή έχουν επηρεαστεί από τα τραγικά γεγονότα οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ θα φοράνε μαύρα περιβραχιόνια σε όλους τους αγώνες αυτής της εβδομάδας».