Σάκα: «Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι τόσο ξεχωριστό, οι οπαδοί μας δίνουν μεγάλη ώθηση κάθε φορά»

Μπουκάγιο Σάκα

i

© Photo by Shaun Botterill/Getty Images/Ideal Images

Σάκα: «Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι τόσο ξεχωριστό, οι οπαδοί μας δίνουν μεγάλη ώθηση κάθε φορά»

Ιάσονας Τσίλης 09:43 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 24.09.2023

Ο Μπουκάγια Σάκα μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου στην κάμερα του Sky Sports. Δήλωσε ενθουσιασμένος για το παιχνίδι και αναφέρθηκε παράλληλα στη στήριξη των οπαδών.

Η Άρσεναλυποδέχεται την Τότεναμ την Κυριακή (24/09, 16:00) στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Ένα παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη σημασία, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Πόσο μάλλον τώρα, που αμφότερες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις. Η μεν Άρσεναλ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, όταν και έφτασε αρκετά κοντά στην κατάκτηση της Premier League και η δε Τότεναμ απ' την άλλη έχει καταφέρει να αντιστρέψει πλήρως το κακό περσινό κλίμα, με τον Ποστέκογλου να έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, μια ομάδα σοβαρή που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα.

Ο εξτρέμ των «κανονιέρηδων», Μπουκάγιο Σάκα, που αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της τα τελευταία χρόνια, μίλησε για την επικείμενη μάχη και τόνισε την ιδιαιτερότητά της. 

«Κάποιες φορές είναι σημαντικό να εκτιμάς το που βρίσκεσαι και να απολαμβάνεις τη στιγμή. Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω, γιατί πρόκειται για το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, το οποίο είναι τόσο ξεχωριστό και μοναδικό και δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κάτι άλλο.

Την ατμόσφαιρα αυτή δεν την βλέπεις από βδομάδα σε βδομάδα και ελπίζω να μας δώσει αυτή την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε την Κυριακή. Είμαι πάντα πολύ αισιόδοξος ότι ο κόσμος στο Έμιρεϊτς θα μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ευελπιστώ να γίνει το ίδιο και με την Τότεναμ.

Ποστέκογλου για Αρτέτα: «Έχω 26 χρόνια ως προπονητής κι εκείνος πέντε - Δεν μοιάζουμε και ούτε είμαστε κοντά»
PREMIER LEAGUE

15:49 - 23.09.2023

Ποστέκογλου για Αρτέτα: «Έχω 26 χρόνια ως προπονητής κι εκείνος πέντε - Δεν μοιάζουμε και ούτε είμαστε κοντά»

Ενόψει και του ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ (24/9, 16:00), ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για τον Μικέλ Αρτέτα και τις διαφορές που τους χωρίζουν.

Η αγάπη που μας δείχουν οι οπαδοί είναι πολύ σημαντική και θέλω και εγώ να την ανταποδίδω. Οι οπαδοί ξέρουν πόσο αγαπώ την Άρσεναλ και ανυπομονώ για την Κυριακή».