Αρτέτα: «Εκτιμώ πολύ τον Ποστέκογλου, έχει αλλάξει το κλίμα της ομάδας του»

Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Αρτέτα: «Εκτιμώ πολύ τον Ποστέκογλου, έχει αλλάξει το κλίμα της ομάδας του»

Ιάσονας Τσίλης 16:01 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 22.09.2023

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Ποστέκογλου, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στον συνάδελφο του, Άγγελο Ποστέκογλου, ενώ μίλησε και για την ανανέωση συμβολαίου του Μάρτιν Έντεγκααρντ. «Τον εκτιμώ πολύ ως προπονητή. Ξέρω παίκτες που τον είχαν και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, προφανώς δεν είναι τυχαίο αυτό. Έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα της ομάδας. Αυτή είναι η ομορφιά του πρωταθλήματος, έχουμε κορυφαίους προπονητές και κάθε παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο», είπε αρχικά για τον Ποστέκογλου.

«Είναι καλά νέα για τον σύλλογο και για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, το αξίζει πλήρως. Υπάρχουν αρκετά μονοπάτια για να φτάσετε εκεί που θέλετε, το νόημα είναι να βρείτε στο τέλος ένα μέρος στο οποίο θα νιώθετε άνετα, να σας εκτιμάνε και να μπορείτε να δείχνετε το ταλέντο σας. Πιστεύω πως βρήκε αυτό το μέρος ο Έντεγκααρντ. Είναι αγαπητός και σεβαστός από όλους», ανέφερε για τον Νορβηγό μέσο.