«Δένει» τον Σον η Τότεναμ - Ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσής του

Χιούνγκ Μιν Σον

i

©PrtScr

«Δένει» τον Σον η Τότεναμ - Ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσής του

Δημήτρης Χούπης 18:16 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 21.09.2023

Έτοιμη να «δέσει» τον αρχηγό της είναι η Τότεναμ, η οποία θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν του Χεούνγκ - Μιν Σον μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Να «δέσει» τον αρχηγό της θέλει η Τότεναμ, η οποία αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του Χεούνγκ - Μιν Σον μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Όπως αναφέρει λοιπόν η Telegraph τα «σπιρούνια» έχουν πάρει την απόφαση να κρατήσουν τον Κορεάτη επιθετικό στο Λονδίνο για ακόμα δύο χρόνια. 

Το υπάρχον συμβόλαιο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο λόγος μάλιστα που το κάνει είναι η αποφυγή ενός νέου... σίριαλ, όπως αυτό που έγινε με τον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι. 

Όσον αφορά τον Χάρι Κέιν, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της λονδρέζικης ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, η Τότεναμ έχει βάλει ρήτρα στη συμφωνία με την Μπάγερν, να επιστρέψει πίσω ο Άγγλος στο Λονδίνο

Ποστέκογλου ο «άγγελος» της Τότεναμ: «Απλώς αντιγράφω τον Πεπ φίλε» (vid)
PREMIER LEAGUE

10:13 - 08.09.2023

Ποστέκογλου ο «άγγελος» της Τότεναμ: «Απλώς αντιγράφω τον Πεπ φίλε» (vid)

Η Τότεναμ απολαμβάνει την δεύτερη θέση στην Premier League κι αυτό πιστώνεται στον Ελληνοαυστραλό τεχνικό, Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος κατάφερε να κάνει τους οπαδούς των «σπιρουνιών» να ξεχάσουν γρήγορα τον Χάρι Κέιν.

Η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε τον 30χρονο επιθετικό τον περασμένο Αύγουστο μετά από ένα.... τρελό σίριαλ. Για να τον κάνουν δικό τους μάλιστα οι Βαυαροί έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ. 

«Έχουμε ρήτρα επαναγοράς για τον Κέιν», ήταν τα λόγια του προέδρου της αγγλικής ομάδας και συνέχισε. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρι για όσα έχει κάνει για εμάς. Θα είναι για πάντα ευπρόσδεκτος. Ο Χάρι είναι αγαπητός και μεγάλης αξίας παίκτης για την οικογένεια της Τότεναμ και για την ιστορία μας», είπε αργότερα.