Έξω φρενών με τους διαιτητές ο προπονητής της Σέφιλντ: «Δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, καταστρέφουν το παιχνίδι»

Πολ Χέκινγκμποτομ

i

©printscreen

Έξω φρενών με τους διαιτητές ο προπονητής της Σέφιλντ: «Δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, καταστρέφουν το παιχνίδι»

Ιάσονας Τσίλης 14:05 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 17.09.2023

Έξαλλος με τους διαιτητές ήταν ο Πολ Χέκινγκμποτομ, μετά την ήττα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1 από την Τότεναμ, όχι για κάποια συγκεκριμένη φάση, αλλά για τις πολλές καθυστερήσεις και την κατά την άποψη του, έλλειψη γνώσεων τους.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη, αφού μέχρι το 98ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τότεναμ, προηγούνταν με 1-0, ωστόσο κατέρρευσε και δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από το «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ».

Ο προπονητής της, Πολ Χέκινγκμποτομ ήταν έξαλλος με τους διαιτητές και στη συνέντευξη τύπου ξεσπάθωσε απέναντι τους.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Δεν είναι αστείο, οι διαιτητές σκοτώνουν το παιχνίδι, το διαλύουν απολύτως.

Δείχνουν πόσα λίγα ξέρουν για το παιχνίδι, ενώ το διεθύνουν. Ενώ μας έκαναν παρατηρήσεις ότι καθυστερούμε στα ελεύθερα, μας έλεγαν ότι ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να εκτελέσει αν δεν έχουν απομακρυνθεί οι αντίπαλοι παίκτες.

Οι διαιτητές δεν έχουν ιδέα, δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα. Η απάντηση τους ήταν, κάντε γέμισμα τότε.

Δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στην προπόνηση τον τρόπο παιχνιδιού μας, ερχόμαστε να παίξουμε και οι διαιτητές θέλουν να καθορίσουν πως θα παίξουμε. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει, αλλά συμβαίνει.

Έχουν αποκτήσει εμμονή με τις καθυστερήσεις και με τις κίτρινες κάρτες. Πραγματικά δεν έχουν ιδέα τι κάνουν και καταστρέφουν το παιχνίδι.

Δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα, ήμουν νευριασμένος από το 0-0 με την κατάσταση.

Ακόμα και οι οπαδοί ήταν εξοργισμένοι και πετούσαν μπάλες. Όλο αυτό ξαναλέω, γιατί αυτοί που διευθύνουν το παιχνίδι, δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο».