Ξεκαρδιστικός Κράουτς - Η επική on air κωλοτούμπα του παλαίμαχου φορ στο pre game του Γουλβς - Λίβερπουλ (vid)

Πίτερ Κράουτς

i

©printscreen

Ξεκαρδιστικός Κράουτς - Η επική on air κωλοτούμπα του παλαίμαχου φορ στο pre game του Γουλβς - Λίβερπουλ (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:43 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 16.09.2023

Ο Πίτερ Κράουτς φιλοξενήθηκε από την αγγλική τηλεόραση για το pre-game του αγώνα μεταξύ Γουλβς και Λίβερπουλ και μας χάρισε μια...ξεκαρδιστική στιγμή, καθώς γλίστρησε στη προσπάθεια του να πετύχει το δοκάρι για το γνωστό «crossbar challenge».

O παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο του pre-game για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ Γουλβς και Λίβερπουλ από την αγγλική τηλεόραση. Οι παρουσιαστές κλήθηκαν μαζί με τον Κράουτς να κάνουν το γνωστό «crossbar challenge», να σουτάρουν δηλαδή με στόχο να πετύχουν το δοκάρι, αλλά η προσπάθεια του πρώην επιθετικού... ήταν ξεκαρδιστική.

Όπως φαίνεται, ο Κράουτς πήρε φόρα για να σουτάρει, αλλά γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κυλήσει στο χορτάρι. Σε όλη τη διάρκεια κρατούσε το μικρόφωνο του στο χέρι και μάλιστα δεν του έπεσε κατά τη διάρκεια της πτώσης. Μετά τη πτώση, σηκώθηκε ανεπηρέαστος, συνεχίζοντας προφανώς τη πλάκα που γινόταν προς το πρόσωπο του.

Ο δίμετρος(2,01 ύψος) Άγγλος, πραγματοποίησε σημαντική καριέρα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε Εθνικό. Με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, κατέγραψε 42 συμμετοχές, σκοράροντας 22 φορές. Συνολικά στη Premier League, αγωνίστηκε 467 φορές, πετυχαίνοντας 106 τέρματα και 68 ασίστ.

Ο Άγγλος έχει προσφέρει πολλές viral και ξεκαρδιστικές στιγμές στο παρελθόν, με μια από αυτές να αφορά τη δήλωση που έκανε για την γυναίκα του, λέγοντας: «Στη γυναίκα μου δεν αρέσει το ποδόσφαιρο. Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο δέκα λεπτά πριν τη σέντρα ενός αγώνα για να δει πού είμαι»