Τα πήρε με δημοσιογράφο ο Κλοπ σε ερώτηση για το μέλλον του Σαλάχ: «Μου κάνεις πλάκα; Δεν μπορούσες να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο;»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Τα πήρε με δημοσιογράφο ο Κλοπ σε ερώτηση για το μέλλον του Σαλάχ: «Μου κάνεις πλάκα; Δεν μπορούσες να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο;»

Κώστας Τόπας 15:09 - 15.09.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε την ψυχραιμία του όταν ένας δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γουλβς, τον ρώτησε για τις φήμες που συνδέουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ με μια μεταγραφή στη Σαουδική Pro League.

Η Αλ Ιτιχάντ κατέθεσε ένα εντυπωσιακό ποσό 150 εκατομμυρίων λιρών για τον Σαλάχ πριν από την ημερομηνία λήξης της μεταγραφής της Premier League, το οποίο απορρίφθηκε αμέσως από τη Λίβερπουλ. Οι αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο επρόκειτο να επιστρέψει με προσφορά άνω των 200 εκατομμυρίων λιρών πριν κλείσει το παράθυρό της την Πέμπτη (14/09), αλλά η προσφορά δεν έφτασε ποτέ.

Ωστόσο, ο Τζέιμς Πιρς της «Athletic» ήθελε να μάθει περισσότερα για το θέμα, ρωτώντας τον  Κλοπ για το αν ο Σαλάχ θα μπορούσε να μετακομίσει τον Ιανουάριο στην Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός των «Reds» δεν είχε διάθεση να συζητήσει το θέμα, απαντώντας: «Πλάκα μου κάνεις, έτσι; Δεν μπορείς να περιμένεις τον Δεκέμβριο για να κάνεις αυτή την ερώτηση;».

Ο Κλοπ εξέφρασε προηγουμένως την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Pro League κλείνει αργότερα από αυτή της Αγγλίας.

«Καταλαβαίνω 100%, αυτό δεν είναι άνετο και ότι δεν είναι ωραίο για εμάς, αλλά έτσι είναι», είχε τονίσει χαρακτηριστικά. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη 15η στη βαθμολογία, Γουλβς στη συνέχεια στην Premier League, στην προσπάθειά της να παραμείνει κοντά στην κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι.