Τα... συνηθισμένα η Τσέλσι, τα «πάνω-κάτω» η Λίβερπουλ

Παίκτες Μπρέντφορντ

i

© Youtube

Τα... συνηθισμένα η Τσέλσι, τα «πάνω-κάτω» η Λίβερπουλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:38 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 26.04.2023

Η Τσέλσι σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν πανηγύρισε νίκη, χάνοντας με 0-2 από την Μπρέντφορντ. Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ ανέτρεψε το σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ και έφυγε με το τρίποντο από το «London Stadium»

«Τι είχες Τσέλσι, τι είχα πάντα». Η ομάδα του Λονδίνου ηττήθηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι της Premier League, με την Μπρέντφορντ να φεύγει από το «Stamford Bridge» με νίκη 2-0. Το πρώτο χτύπημα ήρθε από τον Αθπιλικουέτα στο 37', με την μπάλα να βρίσκει το σώμα του και να καταλήγει στα δίχτυα του Κέπα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78', με τον Εμπουέμπο να πατάει περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας. 

Από την άλλη, η Λίβερπουλ έφερε «τούμπα» το ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ, επικρατώντας τελικά με σκορ 2-1. Ο Πακετά έφερε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 12ο λεπτό, όμως η ισοφάριση ήρθε σχεδόν άμεσα με το γκολ του Γκάκπο. Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να ξανασκοράρει με τον Μπάουεν, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ήταν ο Μάτιπ, ο οποίος στο 67' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι.

Τέλος, στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Μπράιτον οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πανδαισία τερμάτων. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Τζόνσον θα μπορούσε να κάνει το 1-0, όμως ο ίδιος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Τελικά το γκολ ήρθε από μεριάς φιλοξενούμενων και το έκανε πράξη ο Μπουανανότε στο 38'. Η Νότιγχαμ ισοφάρισε στο 45+3' με το αυτογκόλ του Γκρος, ενώ στο 69' ο Ντανίλο έφερε την ανατροπή. Το επισφράγισμα της νίκης πρόσφερε ο Γκιμπς-Ουάιτ στο 90+1, ενώ στο 90+12' το γκολ του Ουντάβ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.