Αλλαγή δεδομένων - Μειώνει τις αποδοχές του και μένει ο Ντε Χέα

Νταβίντ Ντε Χέα

i

Νταβίντ Ντε Χέα/ ©Photo By Simon Stacpoole/Offside/ Getty Images

Αλλαγή δεδομένων - Μειώνει τις αποδοχές του και μένει ο Ντε Χέα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:44 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Νταβίντ Ντε Χέα όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για την αντικατάστασή του από τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς της εθνικής Κροατίας.

Ο Ντε Χέα απ' τα μέσα της χρονιάς έκανε γνωστό πως δε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από 12 χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο. Τα δεδομένα αυτά όμως φαίνεται να άλλαξαν, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να δέχεται μείωση αποδοχών και να υπογράφει καινούριο συμβόλαιο με τους «κόκκινους διάβολους».

Ο Ισπανός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο κι ακούγεται πως η συμφωνία θα είναι για δύο ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Το συμβόλαιο αυτό όμως θα φέρει στον Ντε Χέα μείωση μισθού. 

Ενώ στην αρχή είχε απορρίψει μια τέτοια πρόταση κι έβαλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναζήτηση νέου γκολκίπερ, τώρα φαίνεται πως άλλαξε τελείως γνώμη κι επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Στην Αγγλία ζητάνε τα «κεφάλια» των Μαγκουάιρ και Ντε Χέα: «Καταστροφικοί και οι δύο, είναι ντροπή» (vids)
EUROPA LEAGUE

11:25 - 21.04.2023

Στην Αγγλία ζητάνε τα «κεφάλια» των Μαγκουάιρ και Ντε Χέα: «Καταστροφικοί και οι δύο, είναι ντροπή» (vids)

Στο στόχαστρο του αγγλικού Τύπου και των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν οι Χάρι Μαγκουάιρ και Νταβίντ Ντε Χέα, μετά τις γκάφες τους στη ρεβάνς με την Σεβίλλη.

Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ λαμβάνει 426 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως και το συμβόλαιο θα πέσει στα 300 χιλιάδες ευρώ αν βέβαια δεν το μετανιώσει πάλι. Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς είναι ένα όνομα που ακούγεται έντονα για να υπερασπιστεί την εστία την επόμενη χρονιά, με τον Έρικ Τεν Χαχ να γλυκοκοιτάζει τον 28χρονο, ο οποίος έχει ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.