Στην Αγγλία ζητάνε τα «κεφάλια» των Μαγκουάιρ και Ντε Χέα: «Καταστροφικοί και οι δύο, είναι ντροπή» (vids)

Χάρι Μαγκουάιρ

i

©printscreen

Στην Αγγλία ζητάνε τα «κεφάλια» των Μαγκουάιρ και Ντε Χέα: «Καταστροφικοί και οι δύο, είναι ντροπή» (vids)

Κώστας Τόπας 11:25 - 21.04.2023

Στο στόχαστρο του αγγλικού Τύπου και των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν οι Χάρι Μαγκουάιρ και Νταβίντ Ντε Χέα, μετά τις γκάφες τους στη ρεβάνς με την Σεβίλλη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 3-0 και παράλληλα τον αποκλεισμό με κατεβασμένα χέρια από την Σεβίλλη, η οποία έβαλε πλώρη για το έβδομο τρόπαιο Europa League.

Για τους «κόκκινους διαβόλους» δεν πήγε τίποτα καλά. Και πόσω μάλλον για τους Νταβίντ Ντε Χέα και Χάρι Μαγκουάιρ, οι οποίοι φέρουν μεγάλη ευθύνη για την ντροπιαστική ήττα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός και ο Ισπανός τερματοφύλακας, με τα παιδαριώδη λάθη τους, προκάλεσαν σφοδρή κριτική από τον αγγλικό Τύπο και σπαρακτική οργή των φιλάθλων. «Ντροπιαστική έξοδος από το Europa League» (Sky Sports), «Ατυχής πτώση με καταστροφικούς Ντε Χέα και Μαγκουάιρ» (The Sun), «Ο Εν-Νεσίρι σκοράρει δις και στέλνει μια άθλια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην καταστροφή» (The Guardian) ή «Καταστροφή» και «Αθλια απόδοση» (BBC), είναι μερικά από τα βρετανικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (21/04).

Με το «Wince Harry» (τo wince σημαίνει ταραγμένος), η Daily Star... διασκεδάζει με τον τίτλο για να υπογραμμίσει τη γκάφα που διέπραξε ο Χάρι Μαγκουάιρ. Η Daily Mail επέλεξε μια αναφορά στα... μαγικά του Χάρι Πότερ για να επικρίνει την κακή τύχη του Άγγλου στόπερ. Από την άλλη, η Mirror Sport βάζει στο στόχαστρο τον Νταβίντ Ντε Χέα: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τρομερή, αλλά ο Ντε Χέα ήταν αποκρουστικός».