Η φωτογραφία του Μπρούνο Φερνάντες που έχει τρομάξει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπρούνο Φερνάντες

i

Μπρούνο Φερνάντες/©Photo by Matthew Peters/Getty Images/Ideal Images

Η φωτογραφία του Μπρούνο Φερνάντες που έχει τρομάξει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:16 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 25.04.2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες «πιάστηκε» να φοράει μία προστατευτική μπότα κι έχοντας δίπλα του τις πατερίτσες, με αποτέλεσμα άπαντες στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα».

Στην τελευταία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπράιτον για την ημιτελική φάση του FA Cup, ο Μπρούνο Φερνάντες αγωνίστηκε για 101 λεπτά, καθώς λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης αντικαταστάθηκε από τον Βέγκχορστ. Μπορεί οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να πήραν την πρόκριση για τον τελικό, όμως οι οπαδοί και άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», λόγω μίας φωτογραφίας του Πορτογάλου άσου.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Μπρούνο Φερνάντες, Άνα Πίνιο δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο άσος της Μάντσεστερ με μία προστατευτική μπότα και πατερίτσες. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο έχει ανησυχήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση του παίκτη.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέγεθος του προβλήματος, καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις. Πλέον ο αγγλικός σύλλογος έχει μία δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τότεναμ για την 33η αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία που αφορά την τέταρτη θέση.