Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα «μονομαχήσουν» για την περίπτωση του Κιμ Μιν Γιάε

Μιν Τζάε Κιμ

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα «μονομαχήσουν» για την περίπτωση του Κιμ Μιν Γιάε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:58 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 25.04.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσουν σκληρή μάχη στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με σκοπό να αποκτήσουν τον «βράχο» της Νάπολι, Κιμ Μιν Γιάε.

Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι, Κιμ Μιν Γιάε, φέρεται να έχει προτάσεις από συλλόγους της Premier League αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Μάντσετσερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον. Η μετοχή του Νοτιοκορεάτη διεθνή έχει εκτοξευθεί στα ύψη αυτή τη σεζόν, καθώς ο 26χρονος είναι βασικός σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς της ομάδας του, αποτελώντας μία σταθερή επιλογή στην ενδεκάδα των «παρτενοπέι», οι οποίοι πραγματοποιούν ονειρική σεζόν έχοντας «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αυτή τη σεζόν είναι για τους επιθετικούς της Νάπολι, όπως ο Βίκτορ Οσιμέν και ο Κβίντα Κβαρατσχέλια. Από την άλλη όμως, απόδοση του Νοτιοκορεάτη αμυντικού έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων συλλόγων. Μέχρι στιγμής, ο Κιμ Μιν Γιάε μετράει 40 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ. 

Ο 26χρονος στόπερ εντάχθηκε στη Νάπολι μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε, οπότε αισθάνεται ο ίδιος ότι μια έξοδος στο παράθυρο μεταγραφών του καλοκαιριού θα ήταν ελαφρώς απίθανη. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα στην Premier League και δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε έναν σύλλογο όπως οι αυτοί του Μάντσεστερ, οι οποίοι μπορούν να πληρώσουν την ρήτρα κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ του Νοτιοκορεάτη.