Αγγλικό ενδιαφέρον για τον Κιμ Μιν Γιάε (vid)

Μιν Τζάε Κιμ

Αγγλικό ενδιαφέρον για τον Κιμ Μιν Γιάε (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:51 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 04.04.2023

Ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες για τον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι, Κιμ Μιν Γιάε.

Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι, Κιμ Μιν Γιάε, φέρεται να έχει προτάσεις από συλλόγους της Premier League αυτό το καλοκαίρι, με τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ μεταξύ των ομάδων που λέγεται ότι είναι πρόθυμες. Η μετοχή του Νοτιοκορεάτη διεθνή έχει εκτοξευθεί στα ύψη αυτή τη σεζόν. Ο 26χρονος είναι βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ιταλικής ομάδας.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αυτή τη σεζόν είναι για τους επιθετικούς της Νάπολι, όπως ο Βίκτορ Οσιμέν και ο Κβίντα Κβαρατσχέλια.

Αλλά ο Κιμ ήταν εξαιρετικός στα μετόπισθεν για τη Νάπολι στις 26 εμφανίσεις του στη Serie A. Ήταν επίσης εξαιρετικός στις άλλες εννέα εμφανίσεις του σε διοργανώσεις κυπέλλου. Η απόδοση του Νοτιοκορεάτη αμυντικού έχει τραβήξει πολλή τη προσοχή αγγλικών ομάδων. Δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων λένε ότι η Λίβερπουλ και η Τότεναμ ενδιαφέρονται για τον 26χρονο.

Ο Κιμ Μιν Γιάε εντάχθηκε στη Νάπολι μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε, οπότε αισθάνεται ο ίδιος ότι μια έξοδος στο παράθυρο μεταγραφών του καλοκαιριού θα ήταν ελαφρώς απίθανη. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα στην Premier League και δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε έναν σύλλογο να δίνει πολλά χρήματα για τον Νοτιοκορεάτη.

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Τότεναμ έχουν σαφή ανάγκη να επενδύσουν σε έναν νέο κεντρικό αμυντικό. Τα «σπιρούνια» πρέπει ιδιαίτερα να ενισχύσουν την αμυντική της γραμμή και ο Κιμ θα ήταν μια σοβαρή προσθήκη για αυτούς.