Ο Βαράν κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεμείνει με Μαγκουάιρ και Λίντελοφ

Ραφαέλ Βαράν

i

©PrtScr

Ο Βαράν κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεμείνει με Μαγκουάιρ και Λίντελοφ

Κώστας Τόπας 15:46 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 23.04.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοβάται ότι ο Ραφαέλ Βαράν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοβάται ότι ο Ραφαέλ Βαράν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο Γάλλος αμυντικός τραυματίστηκε στο ημίχρονο στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη (2-2) στο «Ολντ Τράφορντ» την περασμένη εβδομάδα.

Οι εξετάσεις στον αστράγαλό του, μετά την υποχώρηση του αρχικού πρηξίματος, έδειξαν, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ότι μπορεί να χάσει έως και έξι εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ετσι, ο Έρικ Τεν Χαχ έχει ακόμη ένα πρόβλημα να διαχειριστεί, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και εισιτήριο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Επιπλόν, ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του ούτε τον Λισάντρο Μαρτίνες, μετά τον τραυματισμό του, μιας και ο Αργεντινός στόπερ αποκλείστηκε για το υπόλοιπο της περιόδου λόγω τραυματισμού στο μετατάρσιο

Ετσι, οι Χάρι Μαγκουάιρ και τον Βίκτορ Λίντελοφ είναι οι μοναδικοί οι οποίο λογίζονται ως βασικοί στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.