Μετά από 300 μηνύματα ο Μπρούνο κάλεσε τον επίμονο οπαδό (vid)
i

Ο Μπρούνο Φερνάντεζ/printscreen

Μετά από 300 μηνύματα ο Μπρούνο κάλεσε τον επίμονο οπαδό (vid)

Sportal newsroom 10:13 - 02.04.2023

Μετά από... 300 μέρες που ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστελνε μηνύματα στον Μπρούνο Φερνάντες, τελικά ο Πορτογάλος επιβράβευσε τον επίμονο φίλαθλο, κάνοντάς του βιντεοκλήση.

«Ο επιμένων νικά» λέει ο κόσμος και στην περίπτωση ενός οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό επιβεβαιώθηκε. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του ποδοσφαιριστή της αγγλικής ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες, στέλνοντάς του σερί 300 μέρες μηνύματα στο Twitter

Ο Μπράντον Γουίλιαμς «συνελήφθη» να εισπνέει οξείδιο του αζώτου στο αυτοκίνητό του
PREMIER LEAGUE

12:44 - 28.03.2023

Ο Μπράντον Γουίλιαμς «συνελήφθη» να εισπνέει οξείδιο του αζώτου στο αυτοκίνητό του

Το βιντεοληπτικό υλικό δείχνει τον 22χρονο αμυντικό της Γιουνάιτεντ, Μπράντον Γουίλιαμς, να κάνει χρήση ενός απαγορευμένου ναρκωτικού πέριξ των προπονητικών εγκαταστάσεων των Red Devils

«Σε είδα να κάνεις tweet για εμένα περίπου 280 ημέρες τώρα και είπα στον εαυτό μου ότι αν (φτάσει) τις 300 ημέρες, τότε θα του στείλω μια φανέλα!», ήταν τα λόγια του 28χρονου, που του είχε απαντήσει και νωρίτερα μέσα στον χρόνο. 

Ενάμιση μήνα μετά όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ κάλεσε μέσω βιντεοκλήσης τον οπαδό με σκοπό να του παρουσιάσει τη φανέλα που θα το έκανε δώρο: «Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που μου έδωσες, προφανώς και για τον σύλλογο, και γι' αυτό θέλω να σου δώσω τη φανέλα μου», ανέφερε ο Μπρούνο, με την κλήση να καταγράφεται και να δημοσιεύεται το βίντεο στα social media. 

Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που μου έδωσες, προφανώς και για τον σύλλογο, και γι' αυτό θέλω να σου δώσω τη φανέλα μου»