Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να κάνει προσομοίωση σεξ μπροστά στους Κιν και Μπέκαμ: «Ήταν φρικτό»

Ντάνιελ Ναρντιέλο

i

Ντάνιελ Ναρντιέλο/PrtScr

Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να κάνει προσομοίωση σεξ μπροστά στους Κιν και Μπέκαμ: «Ήταν φρικτό»

Κώστας Τόπας 13:59 - 30.03.2023

Ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάνιελ Ναρντιέλο, μίλησε για τις πρώτες του ημέρες στους «κόκκινους διαβόλους» αλλά και για το τι αναγκάστηκε να κάνει μπροστά στους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας.

Ο Ντάνιελ Ναρντιέλο, πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, μίλησε στο podcast «Under The Cosh» για τις πρώτες του ημέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για το γεονός ότι έπρεπε να προσποιηθεί ότι κάνει έρωτα με μια φανταστική γυναίκα μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες, όπως τους Ρόι Κιν, Ντείβιντ Μπέκαμ και Ράιαν Γκιγκς.

Ο Ναρντιέλο πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999, σε ηλικία 17 ετών, από την Γουλβς και το 2001 πήγε στην πρώτη ομάδα. Εκεί χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποια τεστ, τα οποία χαρακτήρισε ως «φρικτή» εμπειρία.

Ο Κριστιάνο ήθελε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ αλλά ο Ράνγκνικ το απέρριψε
PREMIER LEAGUE

11:13 - 30.03.2023

Ο Κριστιάνο ήθελε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ αλλά ο Ράνγκνικ το απέρριψε

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, απέρριψε την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να διαδεχθεί τον Χάρι Μαγκουάιρ ως αρχηγός της ομάδας.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σεξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Κάποιοι από εμάς έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Έπρεπε να περιγράψουμε το κορίτσι, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος... ήταν φρικτό. Με ρώτησαν "πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;" Είχα κοκκινήσει από την ντροπή. Υπήρχαν σούπερ σταρ εκεί. Ήταν ο Γκικς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κι άλλοι. Είπα "Θεέ μου, θα πρέπει να κάνω σεξ με ένα ανύπαρκτο κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» εξήγησε ότι δεν είχαν όλοι οι «πρωτάρηδες» αυτό το είδος μύησης. Ο Ναρντιέλο θυμήθηκε ότι ένας συμπαίκτης έπρεπε να παίξει το «παιχνίδι με το κουτάλι» με τον Ντέιβιντ Μεϊ. Οι δυο τους έβαλαν κουτάλια στο στόμα τους και προσπάθησαν να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον στο κεφάλι με δύναμη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 40χρονος πλέον Ναρντιέλο, δεν κατέγραψε ποτέ κάποια εμφάνιση στην Premier League, αλλά αγωνίστηκε στο EFL Cup και στο Champions League.

Tags: