Μάρκο Σίλβα και Μίτροβιτς ζήτησαν συγγνώμη από τον διαιτητή που τους απέβαλε (vid)

Κόκκινη στον Μάρκο Σίλβα

i

Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Μάρκο Σίλβα και Μίτροβιτς ζήτησαν συγγνώμη από τον διαιτητή που τους απέβαλε (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:54 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 29.03.2023

Συγγνώμη στον διαιτητή της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ, Κρις Κάβανα, ζήτησαν οι Μάρκο Σίλβα και Αλεξάντρ Μίτροβιτς, για τη συμπεριφορά που έφερε την αποβολή τους στο ματς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα προημιτελικά του FA Cup, είχε ολοκληρωθεί με επεισοδιακό τρόπο, αφού τρεις άνθρωποι των «Κότατζερς» είδαν τον δρόμο για τα αποδυτήρια μέσα σε ένα λεπτό. Ανάμεσα τους βρισκόταν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αλεξάντερ Μίτροβιτς, οι οποίοι αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα για τις έντονες διαμαρτυρίες τους. προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, Κρις Κάβανα.

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ως... τυπικός προπονητής στη Στεάουα Βουκουρεστίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:49 - 29.03.2023

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ως... τυπικός προπονητής στη Στεάουα Βουκουρεστίου

Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, αναλαμβάνει νέος προπονητής της Στέαουα Βουκουρεστίου. Ωστόσο το άρθρο υποστηρίζει πως η θέση του στον πάγκο θα είναι τυπική, αφού τα «νήματα» θα κινεί ο team manager, Μιχάι Πιντίλι.

Αρκετά 24ωρα μετά την εν λόγω αναμέτρηση, οι δύο προαναφερθέντες φαίνεται να μετάνιωσαν για τη συμπεριφορά τους και απολογήθηκαν στον διαιτητή. «Τα συναισθήματα ήταν στα ύψη στο Ολντ Τράφορντ και, όπως είπα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, θα έπρεπε να είχα ελέγξει καλύτερα τα δικά μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, σε ένα ματς που ήμασταν κυρίαρχοι, αλλά θα μπορούσα να είχα χειριστεί καλύτερα την κατάσταση. 

Λυπάμαι για αυτό που συνέβη και μίλησα με τον Κρις Κάβανα για να ζητήσω συγγνώμη. Ξέρει ότι τον σέβομαι και τη δουλειά που πρέπει να κάνει. Δυστυχώς, δεν βρεθήκαμε αργότερα εκείνη την ημέρα, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους διαιτητές σε αυτή τη χώρα και ξέρω ότι, όταν οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν, θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Σίλβα, ενώ ο Μίτροβιτς από πλευράς του τόνισε πως:

«Σε προσωπικό επίπεδο, μετανιώνω για τις πράξεις μου που με οδήγησαν στην αποβολή. Άφησα την απογοήτευσή να μου προκαλέσει εκνευρισμό και η αντίδραση μου ήταν λάθος. Προσπαθούσα να τραβήξω την προσοχή του διαιτητή, αλλά δεν έπρεπε να τον αγγίξω και καταλαβαίνω γιατί μου έδειξε κόκκινη κάρτα. Αυτή ήταν η πρώτη μου αποβολή στη Φούλαμ από την πρώτη μου σεζόν.

Αποδέχτηκα τον αποκλεισμό τριών αγώνων για την κόκκινη κάρτα, μίλησα με τον Κρις Κάβανα για να ζητήσω συγγνώμη και προσφέρθηκα εθελοντικά να δεχτώ πρόστιμο από τον σύλλογο. Τώρα θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να αφήσω πίσω μου αυτό το περιστατικό και να επιστρέψω στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό».