Ο Χάρι Κέιν θα είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Ο Χάρι Κέιν θα είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Άγγλο φορ να βρίσκεται στο προσκήνιο πολλών ομάδων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν θα είναι η πρώτη επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο 29χρονος φορ, έχει μπει στο στόχαστρο της Τσέλσι, της Μπάγερν Μονάχου και της Μπαρτσελόνα, όμως ο Έρικ τεν Χαχ έχει στόχο να τον φέρει στο Μάντσεστερ για να δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. 

Τα χαρακτηριστικά του Κέιν ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ των «Κόκκινων Διαβόλων», ενώ η συνύπαρξη με τον Μάρκους Ράσφορντ όπως έχουμε δει στην Εθνική Αγγλίας, θα δημιουργήσει ένα δίδυμο που κάθε οπαδός θα ήθελε να έχει στην ομάδα του. Χάρη στο πρόσφατο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα των «τριών λιονταριών» απέναντι στην Ιταλία, ο άσος των «σπιρουνιών» έφτασε τα 54 τέρματα κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Αγγλίας, ενώ επίσης ξεπέρασε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον Γουέιν Ρούνεϊ, που έχει 53.

Θυμίζουμε, το καλοκαίρι του 2021 ο Χάρι Κέιν έφτασε μία ανάσα κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως με απόφαση του ισχυρού άνδρα της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ο αρχηγός των σπερς παρέμεινε στην ομάδα έχοντας συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2024. Οι συνεχόμενες αποτυχίες του συλλόγου στην Ευρώπη και η έλλειψη τίτλων έχει βάλει σε σκέψεις τον Κέιν, ο οποίος θα αποτελέσει ένα από τα καυτά ονόματα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς θα απασχολήσει αρκετές ομάδες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαχ στο τιμόνι της, επέστρεψε στους τίτλους τη φετινή σεζόν κι όπως είναι λογικό με μία προσθήκη σαν αυτή του Άγγλου φορ τη νέα χρονιά, θα βάλει ακόμα ψηλότερα τον πήχη σε ότι αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.