Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για το συμβόλαιο του Ντε Χέα - Θέλει να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ισπανός

Νταβίντ Ντε Χέα

i

Νταβίντ Ντε Χέα/ ©Photo By Simon Stacpoole/Offside/ Getty Images

Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για το συμβόλαιο του Ντε Χέα - Θέλει να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ισπανός

Sportal newsroom 16:28 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 29.03.2023

Κοντά στην ανανέωση συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται ότι είναι θετικός στην ανανέωσή του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ισπανός τερματοφύλακας ήθελε εξ αρχής να παραμείνει στο Old Trafford παρά τις φήμες που τον ήθελαν να απαντάει αρνητικά για την υπόθεση αυτή.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη για να τα βρουν και στις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. 

Ο 32χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στην ομάδα του Μάντσεστερ από το 2012 και αποτελεί από τότε τον νούμερο ένα τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ. Σε αυτά τα έντεκα χρόνια ο Ισπανός μετράει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Europa League

Περιμένουν τον «λευκό καπνό» στο Old Trafford όσον αφορά τη νέα διοίκηση 

Την ώρα που οι Γκλέιζερς θέλουν να ανανεώσουν τον Νταβίντ Ντε Χέα, το θέμα της νέας ιδιοκτησίας της ομάδας παραμένει ακόμα άλυτο. Οι δύο υποψήφιοι έχουν υποβάλλει τις προτάσεις του στους Αμερικανούς που έχουν τώρα τους «κόκκινους διαβόλους» και περιμένουν την τελική απάντηση.

Ο Σεΐχης Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είχε κάνει μια προσφορά στα 4.5 δισεκατομμύρια λίρες, η οποία δεν ικανοποιούσε τις ανάγκες των Γκλέιζερς. Για το λόγο αυτό έκαναν νέα ακόμα πιο βελτιωμένη πρόταση, η οποία παρόλα αυτά δεν ξεπερνάει τις πέντε δισεκατομμύρια λίρες. Υπενθυμίζεται ότι οι Αμερικανοί ζητάνε γύρω στα έξι δισεκατομμύρια λίρες. 

Από την άλλη και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει κάνει μια ανάλογα μεγάλη πρόταση και περιμένει την απάντηση των Γκλέιζερς. Ο 70χρονος γεννημένος στο Όλνταμ είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από παιδί και αποτελεί έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο Νησί. Στόχος του είναι να επαναφέρει τους «κόκκινους διαβόλους» στον σωστό δρόμο, που θα συνδυαστεί με τίτλους.