Ο Ζάμπιτσερ σκόραρε με φάουλ και οι «τρελαμένοι» οπαδοί της Γιουνάιτεντ θέλουν απεγνωσμένα την παραμονή του

Μαρσέλ Ζάμπιτσερ

i

©Photo by Uwe Winter/DeFodi Images via Getty Images

Ο Ζάμπιτσερ σκόραρε με φάουλ και οι «τρελαμένοι» οπαδοί της Γιουνάιτεντ θέλουν απεγνωσμένα την παραμονή του

Κώστας Τσιακλής 10:29 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 25.03.2023

Ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ ήταν εκπληκτικός για την Αυστρία κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (4-1) και «τρέλανε» τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλουν απεγνωσμένα την μόνιμη απόκτηση του.

Ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη άνετη νίκη της Αυστρίας με 4-1 επί του Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο 29χρονος μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τα δύο γκολ που πέτυχε «τρέλανε» τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι ζητούν την απόκτηση του από τη Μπάγερν Μονάχου.

Νέα πρόταση για την αγορά της Γιουνάιτεντ από Φινλανδό επιχειρηματία  - Ανησυχία στο Μάντσεστερ για ενδεχόμενη παραμονή των Γκλέιζερς
PREMIER LEAGUE

20:00 - 23.03.2023

Νέα πρόταση για την αγορά της Γιουνάιτεντ από Φινλανδό επιχειρηματία - Ανησυχία στο Μάντσεστερ για ενδεχόμενη παραμονή των Γκλέιζερς

Ολοένα και αυξάνονται οι προτάσεις για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Φινλανδό επιχειρηματία, Τόμας Ζίλιακους, να έχει μπει επίσης στο κόλπο. Φόβοι των οπαδών της ομάδας για ενδεχόμενη παραμονή των Γκλέιζερς.

Μάλιστα το δεύτερο τέρμα του Ζάμπιτσερ ήταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με κάποιους από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το πάνε ένα βήμα παρακάτω και να απαιτούν από τον Έρικ Τεν Χαχ να τον καθιερώσει ως τον εκτελεστή των στατικών φάσεων. Κάποια από τα σχόλια των ξετρελαμένων φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τα εξής:

«Υπογράψτε τον, όχι μόνο λόγω αυτού του παιχνιδιού αλλά επειδή από τότε που ήρθε είναι ποιοτικός».

«Υπογράψτε τον όσο πιο γρήγορα γίνεται».

«Αγαπώ αυτό το παιδί, απλά τον θέλω να μείνει μαζί μας».

«Εγώ πραγματικά ελπίζω ότι θα τον αποκτήσουμε μόνιμα».

«Κανείς δεν μας είπε ότι ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ ήταν ένας ειδικός των στατικών φάσεων».

«Έρικ Τεν Χαχ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ελπίζω να είδατε τι έκανε ο Ζάμπιτσερ σε αυτό το φάουλ. Παρακαλώ υπογράψτε τον και βοηθήστε τον να εξασκηθεί περισσότερο στα ελεύθερα χτυπήματά του».

«Το δεύτερο γκολ του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ ήταν ένα ελεύθερο λάκτισμα, θα έπρεπε να είναι στα ελεύθερα χτυπήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο άνθρωπος μπορεί να τα κάνει όλα. Ο μέσος μου.»

«Λοιπόν, έχουμε ήδη έναν ακόμα εκτελεστή. Τι φάουλ από τον Ζάμπιτσερ.»

Ο Ζάμπιτσερ εντάχθηκε στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ουσιαστηκά πήγε για να καλύψει το κενό του τραυματία Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Αυστριακός μέσος έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε εννέα αναμετρήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» και έχει πετύχει ένα γκολ στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Φούλαμ για τα προημιτελικά του FA Cup. Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ζάμπιτσερ θα επιστρέψει στη Μπάγερν και αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει ή όχι θα είναι ο Τόμας Τούχελ που αντικατέστησε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο των «Βαυαρών».