Ο Μάρκους Ράσφορντ απέρριψε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν

Μάρκους Ράσφορντ

i

©Photo By James Gill - Danehouse/Getty Imagew/Ideal Images

Ο Μάρκους Ράσφορντ απέρριψε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:59 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 29.03.2023

Το μέλλον του Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αβέβαιο στην αρχή της σεζόν, αλλά από ότι φαίνεται απέρριψε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 400.000 λιρών.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ φαίνεται να απέρριψε πρόταση 400.000 λιρών από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Άγγλος διεθνής συνδέθηκε έντονα με μια μεταγραφή με τον γαλλικό σύλλογο. Ωστόσο, υπό την καθοδήγηση του Έρικ Τεν Χαγ, ο 25χρονος είναι ένας από τους επιθετικούς της ομάδας και του κόσμου τη φετινή σεζόν. 

Μετά από μια σεζόν όπου πέτυχε μόνο πέντε γκολ και δύο ασίστ, έχει ήδη βρει δίχτυα σε 27 περιπτώσεις σε μόλις 44 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν με τον αγγλικό σύλλογο. 

Σύμφωνα με την «Athletic», η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν διατεθειμένη να δώσει 400.000 λιρών για να παρασύρει τον Ράσφορντ από το Όλντ Τράφορντ. Ωστόσο, η μετακόμιση δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ο 25χρονος αποφάσισε να μείνει στον σύλλογο, όπου που ήταν από μικρό παιδί. 

Ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, επιβεβαίωσε επίσης το ενδιαφέρον και μάλιστα είπε ότι είχαν μιλήσει με τους εκπροσώπους του Ράσφορντ εκείνο το καλοκαίρι. Υπαινίχθηκε μάλιστα ότι μπορεί να κάνουν άλλη μια προσφορά για τον Άγγλο διεθνή όταν λήξει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024. 

«Για να έχει τον Ράσφορντ δωρεάν, κάθε σύλλογος θα τρέχει από πίσω του» είπε ο Αλ Κελαϊφί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Σίγουρα, μιλήσαμε πριν, αλλά αυτή η στιγμή δεν ήταν καλή. και για τις δύο πλευρές. Ίσως καλοκαίρι, γιατί όχι; Αν είναι ελεύθερος, μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας μαζί του. Αλλά δεν πρόκειται να μιλήσουμε μαζί του τώρα και να τον αφήσουμε να επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο, ελπίζω, θα μας ενδιέφερε να μιλήσουμε μαζί του».

Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να δεσμεύσει τον Ράσφορντ σε νέο συμβόλαιο και ελπίζει να ενεργοποιήσει μια 12μηνη επέκταση του συμβολαίου του. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επιβάλουν το ανώτατο όριο αποδοχών για να περιορίσουν τους μισθούς μεταξύ 200.000 και 300.000 λιρών, ενώ οι διαπραγματεύσεις πιστεύεται ότι έχουν σταματήσει.