Ο Κριστιάνο ήθελε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ αλλά ο Ράνγκνικ το απέρριψε

Χάρι Μαγκουάιρ & Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Χάρι Μαγκουάιρ & Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάνο ήθελε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ αλλά ο Ράνγκνικ το απέρριψε

Κώστας Τόπας 11:13 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 30.03.2023

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, απέρριψε την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να διαδεχθεί τον Χάρι Μαγκουάιρ ως αρχηγός της ομάδας.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ διορίστηκε προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με σκοπό να αναλάβει ρόλο συμβούλου στο τέλος της σεζόν 2021-22. Ο πρώην τεχνικός της Λειψίας, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την πορεία των «κόκκινων διαβόλων» και τους οδήγησε στην έκτη θέση, 13 βαθμούς εκτός της πρώτης τετράδας.

Ο Ράνγκνικ αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο καλοκαίρι και δεν ανέλαβε τον προγραμματισμένο ρόλο του ως συμβούλου, αφότου ανέλαβε την εθνική ομάδα της Αυστρίας. Δημοσίευμα του ESPN, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ, όσο ο Ράνγκνικ ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Ο  Μαγκουάιρ, έχει αντιμετωπίσει σκληρή κριτική στη Γιουνάιτεντ από τότε που μετακόμισε από τη Λέστερ με 90 εκατομμύρια ευρώ το 2019, με τον Άγγλο στόπερ να ανεβαίνει στην αρχηγία υπό τον Σόλσκιερ.

Ο 30χρονος αμυντικός διατήρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού υπό τον νυν προπονητή Έρικ τεν Χαχ, παρότι έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα αυτή τη σεζόν. Το ESPN αναφέρει ότι ο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε από τη Γιουνάιτεντ για την Αλ Νασρ, ενημέρωσε τον Ράνγκνικ για την επιθυμία του να γίνει αρχηγός της ομάδας μετά την απόλυση του πρώην προπονητή, Σόλσκιερ. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ράνγκνικ απέρριψε την πρόταση του Ρονάλντο να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Μαγκουάιρ.