Ο Ντε Χέα αρνήθηκε την πρώτη πρόταση της Μάντσεστερ για ανανέωση συμβολαίου

Νταβίντ Ντε Χέα

i

© photo by Matthew Peters / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντε Χέα αρνήθηκε την πρώτη πρόταση της Μάντσεστερ για ανανέωση συμβολαίου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:55 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 29.03.2023

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς περίμενε κάτι καλύτερο στο οικονομικό κομμάτι κι έτσι έριξε άκυρο στην πρώτη απόπειρα της ομάδας του.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, απέρριψε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου, με το «αγκάθι» να βρίσκεται στο οικονομικό κομμάτι. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ισπανός τερματοφύλακας βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα για να επεκταθεί το συμβόλαιο μέχρι το 2025, όμως δεν είχε γίνει κάποια επίσημη πρόταση. 

Ο 31χρονος γκολκίπερ πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις και χάρη στην απόδοσή του έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αλλαγή, της αγωνιστικής εικόνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η πρόταση με μειωμένες αποδοχές δεν έγινε αποδεκτή από τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να έχουμε συνέχεια στο σίριαλ ανάμεσα στους δύο. Με τον Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο, ο Ντε Χέα δεν έχει χάσει τη θέση του βασικού όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ μετά την επέκταση του συμβολαίου τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει αυξήσει τις αποδοχές του, διότι λαμβάνει εβδομαδιαίως 426 χιλιάδες ευρώ.

 Ο στόχος του Ισπανού είναι να παραμείνει στο σύλλογο με τις ίδιες απολαβές, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση στο οικονομικό κομμάτι, σε ότι αφορά την επόμενη πρόταση ανανέωσης που θα γίνει. Τη φετινή σεζόν, με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» ο Ντε Χέα έχει αγωνιστεί 42 φορές κι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 18 ματς.