Ντε Χέα για τον διασυρμό από την Λίβερπουλ: «Ήταν μια καταστροφική στιγμή»

Νταβίντ Ντε Χέα

i

© photo by Matthew Peters / Getty Images / Ideal Images

Ντε Χέα για τον διασυρμό από την Λίβερπουλ: «Ήταν μια καταστροφική στιγμή»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:42 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 06.03.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτική ήττα (7-0) στο «Άνφιλντ» από την Λίβερπουλ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Νταβίντ Ντε Χέα, να αναλάβει την ευθύνη μέσω ενός tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε μία εφιαλτική βραδιά στο «Άνφιλντ», καθώς ηττήθηκε με 7-0 από την μεγάλη της αντίπαλο, τη Λίβερπουλ. Ο Νταβίντ Ντε Χέα δέχτηκε επτά γκολ και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, μετά από καιρό.

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» και γενικότερα η συνολική παρουσία της ομάδας είχε βελτιωθεί αισθητά, καθώς μετρούσε μόλις μία ήττα στα τελευταία 20 ματς.

Επίσης, η επιστροφή στους τίτλους και η κατάκτηση του Λιγκ Καπ Αγγλίας έδωσε μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα, με αποτέλεσμα αυτός ο διασυρμός στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ να αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα.

Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του Κάραχερ στα επτά γκολ της Λίβερπουλ και η απόγνωση του Νέβιλ (vid)
PREMIER LEAGUE

11:09 - 06.03.2023

Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του Κάραχερ στα επτά γκολ της Λίβερπουλ και η απόγνωση του Νέβιλ (vid)

Ο Τζέιμι Κάραχερ έδωσε ρεσιτάλ μετά την «επτάρα» της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν σταμάτησε τα πειράγματα στον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον διασυρμό των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά από την ταπεινωτική ήττα από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο τερματοφύλακας της ομάδας Νταβίντ Ντε Χέα επισήμανε μέσω ενός tweet ότι τέτοιες καταστροφικές στιγμές δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν.

«Ξέρω ότι αυτά τα μηνύματα δεν κάθονται καλά σε μια τέτοια μέρα. Ήταν μια καταστροφική στιγμή για εμάς και αυτά τα αποτελέσματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, ειδικά με το ταξίδι στο οποίο βρισκόμαστε όλοι μας. Έχουμε καθήκον απέναντι σε αυτόν τον σύλλογο, ευθύνη να εκπροσωπήσουμε το σήμα, αλλά έχουμε πολλές ευκαιρίες να κοιτάξουμε μπροστά, πολλά παιχνίδια που έρχονται γρήγορα και πρέπει να κλειδώσουμε την προσοχή μας σε αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά ο 32χρονος κίπερ.