Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του Κάραχερ στα επτά γκολ της Λίβερπουλ και η απόγνωση του Νέβιλ (vid)

Γκάρι Νέβιλ & Τζέιμι Κάραχερ

i

Γκάρι Νέβιλ & Τζέιμι Κάραχερ/PrtScr

Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του Κάραχερ στα επτά γκολ της Λίβερπουλ και η απόγνωση του Νέβιλ (vid)

Κώστας Τόπας 11:09 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 06.03.2023

Ο Τζέιμι Κάραχερ έδωσε ρεσιτάλ μετά την «επτάρα» της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν σταμάτησε τα πειράγματα στον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον διασυρμό των «κόκκινων διαβόλων».

Το Sky Sports επέλεξε να επαναφέρει την «κάμερα σχολιαστών», απαθανατίζοντας τις αντιδράσεις των πρώην μεγάλων αστέρων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραχερ, αντίστοιχα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ απήλαυσε κάθε γκολ των «Reds», με τον Γκάρι Νέβιλ να κουνάει το κεφάλι του με δυσπιστία, καθώς το περιθώριο νίκης μεγάλωνε για τους παίκτες του Κλοπ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Μετά το έβδομο γκολ, οι τηλεθεατές μπορούσαν να ακούσουν ακόμη τον Κάραχερ να γελάει μανιωδώς. Εκείνη τη στιγμή ο Νέβιλ αφού κούνησε ξανά το κεφάλι του δυσαρεστημένος, άφησε το μικρόφωνο κάτω, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο, προσπαθώντας να συγκρατήσει την ψυχραιμία του. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα, ο Κάραχερ εμφανώς ενθουσιασμένος βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή με μία αναμνηστική selfie μαζί με τον εμφανώς απογοητευμένο παλαίμαχο των «κόκκινων διαβόλων».