Οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, γλίστρησε πάνω στον Ρόμπερτσον και ο Κλοπ του τα «έχωσε» (vid)

Η στιγμή της εισβολής και η «κατσάδα» του Γιούργκεν Κλοπ

i

Η στιγμή της εισβολής και η «κατσάδα» του Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, γλίστρησε πάνω στον Ρόμπερτσον και ο Κλοπ του τα «έχωσε» (vid)

Κώστας Τόπας 10:04 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 06.03.2023

Οπαδό της Λίβερπουλ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του έβδομου τέρματος των «Reds» και λίγο έλειψε να τραυματίσει τον Ρόμπερτον, με τον Γιούργκεν Κλοπ να γίνεται έξαλλος.

Μια... Λίβερπουλ από τα παλιά διέσυρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7-0 στο «Άνφιλντ» για να επιφέρει τη χειρότερη ήττα των «κόκκινων διαβόλων» εδώ και 92 χρόνια, με τους Κόντι Χάκπο, Ντάργουιν Νούνιες Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρόμπερτ ​​Φιρμίνο να πρωταγωνιστούν για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τη Λίβερπουλ, η οποία απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς από τις θέσεις του Champions League μετά από μια πρόσφατη αναζωπύρωση.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του 7-0 από τον Ρόμπερτ Φιρμίνιο έλαβε χώρα ένα δυσάρεστο γεγονός. Ενας οπαδός της Λίβερπουλ μπήκε να πανηγυρίσει με τους παίκτες της ομάδας, φάνηκε να γλιστράει και να πέφτει πάνω στους Άντι Ρόμπερτσον και Κέρτις Τζόουνς.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να τα «ψάλει» στον οπαδό, ο οποίος λίγο έλειψε να τραυματίσει τους παίκτες. Τελικά, ο νεαρός φίλος των «Reds» απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, χάρη στους stewards, με τον Γερμανό τεχνικό να τον κοιτάζει επίμονα και να του φωνάζει από την πλάγια γραμμή!