Το είδαμε και αυτό στο «Γουέμπλεϊ»! Οπαδός κουρευόταν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

©printscreen

Το είδαμε και αυτό στο «Γουέμπλεϊ»! Οπαδός κουρευόταν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 10:13 - 24.04.2023

Ένα απίθανο γεγονός πραγματοποιήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» επέλεξε να κουρευτεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το είδαμε και αυτό στο «Γουέμπλει»! Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κουρευόταν κατά τη διάρκεια του Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διεξήχθη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup ισοφαρίζοντας ρεκόρ 57 ετών
REST OF THE WORLD

23:15 - 22.04.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup ισοφαρίζοντας ρεκόρ 57 ετών

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έγινε η πρώτη ομάδα μετά την Έβερτον την περίοδο 1965-1966 που προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ στα νοκ-άουτ.

Πρόκειται για ίσως το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα παρακολουθήσει σε έναν ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ωστόσο ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιάστηκε να κουρεύεται κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Μπράιτον και όπως ήταν δεδομένο έγινε viral.

Για την ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «λύγισε» τη Μπράιτον στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά το 2018. Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό και φάσεις ωστόσο η αστοχία των ποδοσφαιριστών και οι αποκρούσεις των δύο τερματοφυλάκων κράτησαν το 0-0 και το ματς κρίθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, «μοιραίος» για τη Μπράιτον ήταν ο Σόλι Μαρτς, ο οποίος ήταν πολύ άστοχος στην εκτέλεση του και έδωσε την ευκαιρία στον Βίκτορ Λίντελοφ να κάνει το 7-6 και να στείλει τους «κόκκινους διαβόλους» στον τελικό της 3ης Ιουνίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι.