Έφευγαν από το 20λεπτο οι οπαδοί της Τότεναμ - Αλλαγή στο ημίχρονο ο Λορίς

οπαδοί Τότεναμ

i

©printscreen

Έφευγαν από το 20λεπτο οι οπαδοί της Τότεναμ - Αλλαγή στο ημίχρονο ο Λορίς

Κώστας Τσιακλής 18:46 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 23.04.2023

Η Τότεναμ είχε ένα απόγευμα που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει αφού ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 από τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι «Σπερς» έχαναν με 5-0 στο 21', κάτι που οδήγησε τους φίλους της ομάδας να αποχωρήσουν άμεσα από το γήπεδο. Αλλαγή στο ημίχρονο ο Λιορίς.

Η Τότεναμ γνώρισε τη συντριβή με 6-1 από τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την τετράδα που οδηγεί στο Champions League, ενώ έχει και ματς περισσότερα από τις ομάδες που προπορεύονται. Οι «Σπερς» έχαναν με 5-0 από το 21' και αρκετοί φίλοι της ομάδας αποχώρησαν άμεσα από το γήπεδο. Επιπλέον ο προπονητής της Τότεναμ, Κρίστιαν Στελίνι, προχώρησε σε αλλαγή του τερματοφύλακα του, Ούγκο Λορίς

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό για την Τότεναμ φάνηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα όταν ο Τζέικομπ Μέρφι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Η Νιουκάστλ όμως δεν έμεινε εκεί και στο 6' ο Φάμπιαν Σερ βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ζοέλιντον, ο οποίος πέρασε και τον Λορίς και έκανε εύκολα το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μέρφι σκόραρε ξανά με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ενώ ο Αλεξάντερ Ίσακ πήρε το όπλο του και εκμεταλλεύτηκε τις ασίστ από τους Τζο Γουίλοκ (19') και Σον Λόγκσταφ (21') και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Κάπου εκεί αρκετοί φίλοι της Τότεναμ απηύδησαν και αποχώρησαν άμεσα από το γήπεδο. Επιπλέον στο ημίχρονο ο τεχνικός των «σπιρουνιών» αντικατέστησε τον τερματοφύλακα του, Ούγκο Λορίς, μετά την τραγική του εμφάνιση όμως ρεπορτάζ του Sky Sports αναφέρει πως ο Γάλλος γκολκίπερ αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Για την ιστορία η Τότεναμ κατάφερε να μειώσει στο 49' με το διαγώνιο πλασέ του Χάρι Κέιν μέσα από την περιοχή ενώ στο 67' ο Κάλουμ Γουίλσον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 6-1 για τη Νιουκάστλ.