Οι τακτικές δοκιμές και τα πλάνα του Αλμέιδα εν όψει του φιλικού με την Αντβέρπ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Οι τακτικές δοκιμές και τα πλάνα του Αλμέιδα εν όψει του φιλικού με την Αντβέρπ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Κώστας Τσίλης 21:50 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 06.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (26/6) στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Η απογευματινή προπόνηση, οι τακτικές δοκιμές του Ματίας Αλμέιδα και τα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Αντβέρπ.

Δείτε αναλυτικά τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Κώστα Τσίλη:

Τα γκολ που θέλει η ΑΕΚ, θα τα πάρει μέσα από την δουλειά της

Η ΑΕΚ πέρυσι κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Σίγουρα τα πιο θεαματικό. Παρόλα αυτά οι αριθμοί έδειξαν πως δεν ήταν το πιο αποτελεσματικό. Παρόλο που η ΑΕΚ κατέκτησε το νταμπλ, το σκοράρισμα της δεν ήταν ανάλογα των ευκαιριών που δημιουργούσε. Και αυτό θέλει ο Ματίας Αλμέιδα να το αλλάξει.

Από την στιγμή που πλέουν έχουν προστεθεί και οι διεθνείς στις προπονήσεις, ο Αργεντινός τεχνικός έχει αρχίσει πλέον να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής. Ξεκίνησε από χθες το απόγευμα και συνέχισε σήμερα το πρωί. Σχεδόν όλες οι ασκήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο σημερινό πρόγραμμα (το οποίο μάλιστα κράτησε κοντά δυο ώρες), είχαν τελειώματα φάσεων. Σε κάθε εκδοχή ανάπτυξης παιχνιδιού.

Πάντα ο Αλμέιδα έβαζε ανταγωνισμό και ειδικά σε ασκήσεις που είχε μέσα το γκολ, αυτό ήταν πολύ πιο εύκολο. Βεβαίως και ο Αργεντινός τεχνικός και οι συνεργάτες του, αυτό που ζητούσαν συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές του, να κάνουν σωστά τελειώματα και να βρίσκουν τέρμα.

Tags: