Απάντησε με... Πινέδα σε Καραπαπά ο Καραλής!

Γιάννης Καραλής

i

© Intime

Απάντησε με... Πινέδα σε Καραπαπά ο Καραλής!

Sportal newsroom 17:11 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 27.02.2024

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Γιάννης Καραλής απαντάει στις αιτιάσεις του Κώστα Καραπαπά για την υπόθεση Μπακαμπού.

Ο Γιάννης Καραλής απάντησε μέσω του instagram σε όσα καταλόγισε ο Κώστας Καραπαπάς στην ΑΕΚ. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, «κατηγόρησε» μέσω διαδοχικών story στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, την Ένωση ότι προσέγγισε τον Σεντρίκ Μπακαμπού και επιχείρησε τον «κλέψει».

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του, έγινε μια συνάντηση με την πλευρά του Μπακαμπού, ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι δέχτηκε μια μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ και ότι θα συνεχίσει εκεί. Την ίδια ώρα όμως τους είπε ότι συνέβη με τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι έκαναν προσπάθεια να τον πείσουν να μετακινηθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει σε μία μακροσκελή ανάρτηση ότι έγινε προσπάθεια εμπλοκής της μεταγραφής Πινέδα. Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι ομάδα του πρόσφερε 8 εκατομμύρια (10 με τα bonus) προκειμένου ο παίκτης να μετακινηθεί στην Αγγλία και να μην τον αγοράσει η ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Καραλής προσθέτει ότι υπήρξαν κάποιοι που έταξαν προμήθεια στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή προκειμένου «χαλάσει» η υπόθεση παραμονής του. Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ αναφέρει ακόμη ότι κάποιος επέμενε να μην μπει όρος για «μη δανεισμό στον Ολυμπιακό» που έβαζε ως προαπαιτούμενο ο μάνατζερ του παίκτη.

Η παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο Μεξικανός χαφ αποκτήθηκε από την Ένωση έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ.