Ο Καραπαπάς κατηγορεί την ΑΕΚ ότι πήγε να πάρει «ύπουλα» τον Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό

Κώστας Καραπαπάς

i

©intime

Ο Καραπαπάς κατηγορεί την ΑΕΚ ότι πήγε να πάρει «ύπουλα» τον Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 16:28 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 06.07.2023

Με συνεχόμενες αναρτήσεις στο instagram o Κώστας Καραπαπάς ανέφερε ότι η ΑΕΚ έκανε προσπάθεια να «κλέψει ύπουλα» τον Σεντρίκ Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό.

Επίθεση κατά της ΑΕΚ έκανε ο Κώστας Καραπαπάς. Μέσω συνεχόμενων αναρτήσεων στον λογαριασμό του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «κατηγόρησε» τους ανθρώπους της Ένωσης πως πήγαν να «κλέψουν» ύπουλα τον Σεντρίκ Μπακαμπού από τους «ερυθρόλευκους». 

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε στην ανάρτηση του, έγινε μια συνάντηση με την πλευρά του Μπακαμπού, ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι δέχτηκε μια μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ και ότι θα συνεχίσει εκεί. Την ίδια ώρα όμως τους είπε ότι συνέβη με τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι έκαναν προσπάθεια να τον πείσουν να μετακινηθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Μόνο που δεν ειδοποίησαν ποτέ την πειραϊκή ομάδα, παρά το γεγονός πως ο 32χρονος ήταν τότε ακόμα παίκτης της. Προσπάθησαν μάλιστα να τον δελεάσουν διαβεβαιώνοντας τον πως απ'  αυτόν θα ξεκινάει η ενδεκάδα, ενώ παράλληλα του πρότειναν να «ρίξει» τον ατζέντη του προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα απ' ότι του πρότεινε ο Ολυμπιακός για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συνέχεια, ο Μπακαμπού υποστήριξε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες για να πάνε για καφέ. Στο σημείο εκείνο όμως τον περίμεναν και ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ κι ακόμα ένας. Στόχος τους ήταν να τον πείσουν να πάρει μεταγραφή στην Ένωση.