Με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία: Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει τα τελευταία νέα στην κάμερα του Sportal (vid)

Ολυμπιακός

i

©Sportal

Με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία: Ο Γιώργος Περπερίδης μεταφέρει τα τελευταία νέα στην κάμερα του Sportal (vid)

Sportal newsroom 13:19 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 07.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Γιώργος Περπερίδης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Αυστρία, εκεί που μέχρι τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία φιλικά, αρχής γενομένης το Σάββατο (8/6, 18:00) που θα αντιμετωπίσει τη Σλοβάτσκο

Στην Αυστρία βρίσκεται το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά την εικόνα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Γιώργος Περπερίδης, βρίσκεται στην Αυστρία και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, αλλά και το τι περιμένουν μέσα στη μέρα. 

Δείτε τον απεσταλμένο του Sportal, Γιώργο Περπερίδη, τα τελευταία νέα των «ερυθρολεύκων»

Η πειραϊκή ομάδα λοιπόν σήμερα το πρωί στις 11:00 (ώρα Ελλάδος, 10:00 τοπική) είχε την πρώτη συγκέντρωση, αλλά και προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Στο γήπεδο ο τεχνικός διευθυντής, Κορδόν και ο νέος προπονητής, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είχαν θερμή χειραψία με τους απεσταλμένους δημοσιογράφους, όντας μάλιστα αρκετά ευδιάθετοι. 

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ μάζεψαν τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου, όπου τους μίλησαν για λίγη ώρα. Ο Χουάνγκ έκανε μόνος του προπόνηση, καθώς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Ενώ θα γίνει και απογευματινή προπόνηση στις 17:00.