Χασάν και Σαλάχ κάνουν διακοπές στη Μύκονο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού «ξεσάλωσαν» στα σχόλια: «Φέρε τον Μο στον θρύλο»

Ο Χασάν μαζί με τον Σαλάχ

i

©instagram / hassankouka9

Χασάν και Σαλάχ κάνουν διακοπές στη Μύκονο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού «ξεσάλωσαν» στα σχόλια: «Φέρε τον Μο στον θρύλο»

Δημήτρης Χούπης 11:11 - 06.07.2023

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται για ακόμα μια φορά στη χώρα μας για διακοπές και συγκεκριμένα στη Μύκονο μαζί με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Αχμέτ Χασάν.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι σε διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούν ενόψει της νέας σεζόν. Κάπως έτσι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ βρίσκει χρόνο να «φορτίσει τις μπαταρίες του» πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με τους «κόκκινους». 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός λοιπόν βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Για παρέα όμως έχει έναν παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι και συμπατριώτης του. Προφανώς ο λόγος γίνεται για τον Αχμέτ Χασάν, ο οποίος δεν έχει ταξιδέψει στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην Αυστρία λόγω ενός τραυματισμού. 

Οι δυο τους είναι γνωστό ότι κάνουν παρέα, αφού έχουν βρεθεί πολλές φορές στην Ελλάδα. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια ήταν σε ένα γνωστό μαγαζί της Αθήνας τραβώντας προφανώς όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ο Χασάν λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τον Σαλάχ και οι φίλοι του Ολυμπιακού βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν και να του πουν να φέρει τον επιθετικό της Λίβερπουλ στους «ερυθρόλευκους». 

«Φέρε τον στον θρύλο ρε Αχμέτ», είπε ένας, ενώ στο ίδιο στυλ κινήθηκαν και οι υπόλοιποι οπαδοί. «Φέρε τον Μο στον Ολυμπιακό» σχολίασε ένας άλλος.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και τη Μύκονο για τις διακοπές του. Μάλιστα από το «Νησί των ανέμων» είχε υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, το οποίο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.