Προφυλάσσει Κουέστα ο Πάρντιου
i

Κουέστα/©Intime

Προφυλάσσει Κουέστα ο Πάρντιου

Αλέξης Σαββόπουλος 08:37 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 15.12.2022

Οι ενοχλήσεις στη γάμπα μάλλον θα κρατήσουν στον πάγκο τον Ισπανό στο αυριανό ματς κυπέλλου.

Εκτός του Πίτερ Ετέμπο του οποίου η συμμετοχή στην αποστολή του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση (15/12), ο Άλαν Πάρντιου έχει να διαχειριστεί ακόμη ένα ζήτημα. Πρόκειται για τις ενοχλήσεις που έχει εδώ καιρό στη γάμπα και ο Χούλιαν Κουέστα. Για την ακρίβεια ακόμη και πριν το φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα στο οποίο είχε αγωνιστεί βασικός ο Σιαμπάνης και ο Ισπανός είχε έρθει αναγκαστικά από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο, εξαιτίας μιας τενοντίτιδας του Σιαμπάνη ενώ δεν επρόκειτο κανονικά να αγωνιστεί.

Ο Έλληνας κίπερ εκτός απροόπτου θα είναι αυτός που θα καθίσει κι αύριο κάτω από τα κιτρινόμαυρα δοκάρια. Ο προπονητής του Άρη φαίνεται να έχει κατασταλάξει για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα. Μια θέση.. .παίζεται μέχρι τελευταία στιγμή και αφορά το κενό που έχει αφήσει ο Μαντσίνι στο δεξί φτερό της επίθεσης. Με βάση τις δοκιμές του 61χρονου τεχνικού, την διεκδικούν ο Καμάτσο με τον Ροντρίγκες και με λιγότερες πιθανότητες ο Ιτούρμπε.

ΑΡΗΣ: Ο Ενκουλού, ο τραυματισμός και η ημερήσια αποζημίωση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:05 - 11.12.2022

ΑΡΗΣ: Ο Ενκουλού, ο τραυματισμός και η ημερήσια αποζημίωση

Ο Καμερουνέζος επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη και το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας του θα καθορίσει αν ο Άρης κινηθεί για στόπερ. Πόσα χρήματα θα καρπωθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης ως αποζημίωση.