Πρόγραμμα ... φωτιά για την ΑΕΚ στο φινάλε του πρωταθλήματος - Τι περιμένει ο Αλμέιδα
i

ΑΕΚ,προπονηση/©intime

Πρόγραμμα ... φωτιά για την ΑΕΚ στο φινάλε του πρωταθλήματος - Τι περιμένει ο Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 12:32 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 01.03.2023

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η ΑΕΚ θα πάει σε φινάλε πρωταθλήματος με τρία ματς μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ο Αλμέιδα περιμένει και επιστροφές ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς

Προφανώς και μπροστά στην ανθρώπινη τραγωδία των Τεμπών, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ δευτερεύουσας σημασίας. Αλλά καθαρά πρακτικά, στην καθημερινότητα της ΑΕΚ προέκυψε σήμερα ανατροπή στην ανατροπή. Και φυσικά το αγωνιστικό πρόγραμμα που πρέπει να διαχειριστεί πλέον ο Ματίας Αλμέιδα είναι εντελώς διαφοροποιημένο. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ αντί για την αποψινή ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, πήγαν για προπόνηση στα Σπάτα. Ενώ πλέον είναι υποχρεωμένοι να πάνε σ' ένα πρόγραμμα... φωτιά, για το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να παίξει την Κυριακή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ενώ πιθανότατα για την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα οριστεί το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Και τέσσερις ημέρες μετά, η ΑΕΚ έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Στην ΑΕΚ θα εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις αλλά επικεντρώνονται κυρίως στο αγωνιστικό πρόγραμμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:04 - 01.03.2023

Στην ΑΕΚ θα εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις αλλά επικεντρώνονται κυρίως στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Στην ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσης για το ματς με τον Ατρόμητο, εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους αλλά κυρίως επικεντρώνονται στο πως διαμορφώνεται πλέον το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ έχει μπροστά της τρία ζόρικα ματς πρωταθλήματος, δυο εκτός έδρας και ένα ντέρμπι, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Τουλάχιστον ο Αλμέιδα περιμένει επιστροφές ποδοσφαιριστών από τραυματισμό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπουν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Φαν Βέερτ και ο Φερνάντες αλλά ακόμα και ο Μοχαμάντι. Δύσκολα κάποιος από τους τρεις θα προλάβει το ματς της Κυριακής στην Κρήτη. Ωστόσο Φαν Βέερτ και Φερνάντες, έχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στο Περιστέρι. 

Όσο για τον Λιβάι Γκαρσία, δεδομένα δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος ούτε για το ματς με τον Ατρόμητο. Θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Κάτι όμως που είναι εξαιρετικά δύσκολο.