H τρομερή εικόνα της Ιρλανδίας κόντρα στη Γαλλία φέρνει ελπίδες για «διπλό» στην Αθήνα

Οπαδοί Ιρλανδίας

i

Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images

H τρομερή εικόνα της Ιρλανδίας κόντρα στη Γαλλία φέρνει ελπίδες για «διπλό» στην Αθήνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 12:49 - 29.03.2023

Η Ιρλανδία έκανε ίσως το ματς της ζωής της κόντρα στη Γαλλία και αυτό δίνει ελπίδες για ένα «διπλό» στην OPAP Arena. Δεδομένων των επιδόσεων της Εθνικής Ελλάδας όμως, η «Mirror» αναρωτιέται αν αυτό είναι εφικτό.

Η Ιρλανδία πραγαμτοποίησε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της κόντρα στη Γαλλία, όμως για κακή της τύχη δεν μπόρεσε να κερδίσει. Η φιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ μπορεί να ζορίστηκε πάρα πολύ στο «Στάδιο Αβίβα», ωστόσο τελικά πήρε τη νίκη και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου με ένα γκολ του Παβάρ. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση των παικτών του Κένι ήταν πολύ πειστική και έτσι οι ελπίδες για νίκη στην «OPAP Arena» αρχίζουν να αυξάνονται.

Μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα της, η «Mirror» στάθηκε στο εξαιρετικό παιχνίδι της Ιρλανδίας κόντρα στους «μπλε» και αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του «διπλού» που θα μπορούσε να πάρει η ομάδα στην Αθήνα. Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται τη χώρα της Βορείου Ευρώπης και αρκετοί από τους φιλάθλους της δεύτερης πιστεύουν πως το κλαμπ τους έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει το εμπόδιο του Πογέτ και των παικτών του, για να καταφέρει να φτάσει στα τελικά του Euro.

«Η Ιρλανδία είχε εξαιρετική επίδοση κόντρα στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, αλλά μπορεί να κάνει το ίδιος σε μία ζεστή βραδιά στην Αθήνα; Αυτό είναι το ερώτημα που θα κρίνει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Αν η Γαλλία κρατήσει το πόδι της κολλημένο στο γκάζι, τότε η πρώτη θέση θα είναι με χαρακτηριστική ευκολία δικιά της. Αυτό αφήνει τη δεύτερη θέση στις Ιρλανδία, Ολλανδία και Ελλάδα. 

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο επόμενο της ματς την Ελλάδα, τον Ιούνιο, αφού πρώτα περάσει από ένα τουρκικό προπονητικό κέντρο. Ο Κένι, λοιπόν, έχει τρεις μήνεςνα σκεφτεί και να παραδώσει ένα πλάνο για το ματς της Αθήνας, το οποίο όπωσδήποτε πρέπει να κερδίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων το εκτενές αφιέρωμα της ιρλανδικής ιστοσελίδας.