Ο ΠΣΑΠΠ για τις αποδοκιμασίες σε Πασχαλάκη και Φορτούνη: «Τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στην εθνική»

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο ΠΣΑΠΠ για τις αποδοκιμασίες σε Πασχαλάκη και Φορτούνη: «Τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στην εθνική»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:31 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 29.03.2023

Μέσω ανακοίνωσης του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβωμένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών έσπευσε να καταδικάσει της αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο των Πασχαλάκη και Φορτούνη, πριν το ματς Ελλάδα - Λιθουανία.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που επισκέφθηκε την «OPAP Arena», με αφορμή το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στη νέα της έδρα. Κάποιοι από αυτούς δεν... χάρηκαν ιδιαίτερα με τις παρουσίες των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Κώστα Φορτούνη, με αποτέλεσμα οι δύο τους να δεχθούν αποδοκομισίες.

Πόσοι πήγαν στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στην «OPAP Arena»;
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:24 - 28.03.2023

Πόσοι πήγαν στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στην «OPAP Arena»;

Η Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην «OPAP Arena», με το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να αποτελεί τη νέα έδρα της «γαλανόλευκης». Πόσοι πήγαν στο παρθενικό ματς εναντίον της Λιθουανίας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβωμένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών έσπευσε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια, μέσω ανακοίνωσης του. Πιο αναλυτικά, ο ΠΣΑΠΠ υποστήριξε πως οι αγώνες της Εθνικής είναι για να ενώνουν παίκτες και φίλαθλους, ενώ καταδίκασε την ενέργεια των συγκεκριμένων φιλάθλων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση:

«Όταν παίζει η ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM), όλοι μας φοράμε την ίδια φανέλα. Παίκτες και φίλαθλοι ενωμένοι, σα μία γροθιά δίνουμε τα πάντα για τη νίκη. Για εμάς περιστατικά όπως αυτό που συνέβη στον τελευταίο της αγώνα όπου μερίδα θεατών αποδοκίμασε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν έχουν θέση στα γήπεδα, πόσο δε όταν αγωνίζεται η Ομάδα όλων μας. Το ποδόσφαιρο και ειδικά η Εθνική θα πρέπει να μας ενώνει και καλό είναι όλοι να παραδειγματιστείτε από τις εικόνες των διεθνών μας».