Προπονητής του μήνα στη Ρωσία ο Ίβιτς
i

©twitter

Προπονητής του μήνα στη Ρωσία ο Ίβιτς

Αλέξης Σαββόπουλος 18:15 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 08.09.2023

Εκπληκτικό το ξεκίνημα του σέρβου τεχνικού στη ρωσική λίγκα με την Κράσνονταρ την οποία έχει στην 1η θέση μετά από επτά αγώνες, επίδοση που του έδωσε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα.

Όλα πηγαίνουν… πρίμα για τον Βλάνταν Ίβιτς και την Κράσνονταρ την οποία προπονεί εδώ και μερικούς μήνες, μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Η ομάδα του Ίβιτς, έχει κάνει ένα εντυπωσιακό το ξεκίνημα στη ρωσική πρέμιερ λιγκ και μετά από επτά αγώνες στο πρωτάθλημα κατέχει την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το αήττητο που τρέχει με την Κράσνονταρ ο Ίβιτς, του έδωσε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα στη Ρωσία, πάνω από τον Σεμάκ της Ζενίτ. Ο σέρβος τεχνικός έχει δημιουργήσει μια ελληνική παροικία στη Κράσνονταρ, αφού έχει συνεργάτες τον Σίνιτσα Γκόγκιτς ως άμεσο συνεργάτη του, τον Νίκο Αμανατίδη, προπονητή φυσικής κατάστασης και τον Χρήστο Κελπέκη προπονητή τερματοφυλάκων. Συνολικά στην Κράσνονταρ, σε σύνολο 31 αγώνων ο 46χρονος τεχνικός έχει 18 νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Πέρσι οδήγησε την ομάδα του στον τελικό κυπέλλου, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την ΤΣΚΑ Μόσχας.

Η Κράσνονταρ είναι για τον Ίβιτς, η 3η ομάδα που κοουτσάρει στο εξωτερικό μετά την Μακάμπι Τελ Αβιβ και την Γουότφορντ και φυσικά τον ΠΑΟΚ στο εσωτερικό.