Προς απέλαση ο Ουάρντα από την Κύπρο: «Παραμένει σε περιορισμό»

Αμρ Ουάρντα

i

© Intime

Προς απέλαση ο Ουάρντα από την Κύπρο: «Παραμένει σε περιορισμό»

Sportal newsroom 16:15 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 27.08.2023

Η μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στη Δόξα Κατωκοπιάς έχει περάσει από χίλια κύματα, καθώς δεν του έχει επιτραπεί η είσοδος στη Κύπρο. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την χώρα ο Αιγύπτιος αναμένεται να απελαθεί.

Ο Αμρ Ουάρντα τις τελευταίες ημέρες είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, μετά την λύση της συνεργασίας του με τη Ράζα Κασαμπλάνκα έμεινε ελεύθερος, καθώς ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Αυτή τη φορά, ο Ουάρντα συμφώνησε με τη Δόξα Κατωκοπιάς για συμβόλαιο 15 χιλιάδων τον μήνα και η κυπριακή ομάδα έκλεισε ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει στη Λάρνακα. Μάλιστα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να εισέρχεται στη χώρα, μετά από εντολή της αστυνομίας, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγραφα.   

«Εχω κρίσεις πανικού και πάω στο νοσοκομείο», άκουσαν έκπληκτοι όσοι τον περίμεναν να μπει στο αεροπλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. 

Επίσης δημοσιεύματα από την Κύπρο ο Ουάρντα παραμένει εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να απελαθεί και η μεταγραφή του είναι στον «αέρα».