Ταλαιπωρημένος και εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Ουάρντα - Δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα
i

©Kerkida.net

Ταλαιπωρημένος και εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Ουάρντα - Δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα

Κώστας Τσιακλής 13:33 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 27.08.2023

Ο Αμρ Ουάρντα ταξίδεψε στην Κύπρο για να ενταχθεί στη Δόξα όμως ακόμα δεν του έχει επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Από χίλια κύματα φαίνεται ότι θα περάσει η μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο Αιγύπτιος ταξίδεψε τελικά στην Κύπρο για να υπογράψει στη νέα του ομάδα ωστόσο για την ώρα δεν έχει καταφέρει να εισέλθει στη χώρα αφού η αστυνομία δεν του επιτρέπει να βγει από το αεροδρόμιο λόγω προβλήματος στα ταξιδιωτικά του έγγραφα. 

Ο Ουάρντα έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους το τελευταίο διάστημα. Αρχικά Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός ανακοινώθηκε από τη Ράζα Καζαμπλάνκα αλλά αποδεσμεύτηκε μόλις 12 ημέρες αργότερα. Ο σύλλογος του Μαρόκου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Ακολούθως, ο Ουάρντα συμφώνησε με τη Δόξα Κατωκοπιάς για συμβόλαιο 15 χιλιάδων τον μήνα και η προσφυγική ομάδα έκλεισε ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει στη Λάρνακα. Μάλιστα, έδωσε 35 χιλιάδες ευρώ για να έρθει στην Κύπρο ο… Σεΐχης, όμως, την ώρα που έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο, επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Εχω κρίσεις πανικού και πάω στο νοσοκομείο», άκουσαν έκπληκτοι όσοι τον περίμεναν να μπει στο αεροπλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Πάντως ο Ουάρντα σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δόξας, του ανέφερε πως θα εκπληρώσει την υπόσχεση του και θα ενταχθεί σύντομα στη νέα του ομάδα.

Σοκ: Παίκτης κλώτσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλο του στο κεφάλι - Τρομερή κλωτσοπατινάδα με γροθιές και όχι μόνο (vid)
REST OF THE WORLD

10:54 - 27.08.2023

Σοκ: Παίκτης κλώτσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλο του στο κεφάλι - Τρομερή κλωτσοπατινάδα με γροθιές και όχι μόνο (vid)

Ο Παουλίνιο Κουρούα έκανε τα πάντα για μετατρέψει το γήπεδο σε ρινγκ. Ο Βραζιλιάνος έκανε σκληρό μαρκάρισμα, κλώτσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλο του στο κεφάλι και πρωταγωνίστησε στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Ο Ουάρντα τήρησε την υπόσχεση του και πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο. Ο 29χρονος όμως ακόμα δεν κατάφερε να εισέλθει στη χώρα αφού σύμφωνα με τα κυπριακά σάιτ η αστυνομία δεν τον αφήνει να βγει από το αεροδρόμιο λόγω προβλήματος με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Ο ίδιος πάντως θεωρεί πως όλα είναι εντάξει. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά υπάρχει πρόβλημα ή αν ο Αιγύπτιος θα αφεθεί ελεύθερος να εισέλθει στην Κύπρο. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το kerkida.net.

©Kerkida.net