Απίστευτος Ουάρντα: Επικαλέστηκε κρίσεις πανικού και έστησε τη Δόξα Κατωκοπιάς

Αμρ Ουάρντα

i

©Intime

Απίστευτος Ουάρντα: Επικαλέστηκε κρίσεις πανικού και έστησε τη Δόξα Κατωκοπιάς

Sportal newsroom 12:49 - 26.08.2023

Ο Αμρ Ουάρντα επικαλέστηκε κρίσεις πανικού και έστησε τη Δόξα, λίγες ώρες αφότου είχε συμφωνήσει με την κυπριακή ομάδα. Στον «αέρα» η μεταγραφή του.

Μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Δόξα Κατωκοπιάς. Η κυπριακή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμρ Ουάρντα. Τουλάχιστον αυτό είχε δείξει ο πρόεδρος της Δόξας, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Νωρίτερα όμως ο Ουάρντα, μόλις 12 μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Ράζα Καζαμπλάνκα, έμεινε ελεύθερος. Ο σύλλογος του Μαρόκου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Τώρα, ο Ουάρντα συμφώνησε με την προσφυγική ομάδα για συμβόλαιο 15 χιλιάδων τον μήνα και η Δόξα έκλεισε ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει στη Λάρνακα. Μάλιστα, έδωσε 35 χιλιάδες ευρώ για να έρθει στην Κύπρο ο… Σεΐχης, όμως, την ώρα που έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο, επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Εχω κρίσεις πανικού και πάω στο νοσοκομείο», άκουσαν έκπληκτοι όσοι τον περίμεναν να μπει στο αεροπλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Πάντως ο Ουάρντα σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δόξας, του ανέφερε πως θα εκπληρώσει την υπόσχεση του και θα ενταχθεί σύντομα στη νέα του ομάδα.