Σοκ: Παίκτης κλώτσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλο του στο κεφάλι - Τρομερή κλωτσοπατινάδα με γροθιές και όχι μόνο (vid)

Σοκ: Παίκτης κλώτσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλο του στο κεφάλι - Τρομερή κλωτσοπατινάδα με γροθιές και όχι μόνο (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:54 - 27.08.2023

Ο Παουλίνιο Κουρούα έκανε τα πάντα για μετατρέψει το γήπεδο σε ρινγκ. Ο Βραζιλιάνος έκανε σκληρό μαρκάρισμα, κλώτσησε εν ψυχρώ τον αντίπαλο του στο κεφάλι και πρωταγωνίστησε στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Ένα απίθανο σκηνικό διαδραματίστηκε στον αγώνα της Ρέμο με την Άλτος για την τρίτη κατηγορία της Βραζιλίας. Ο Παουλίνιο Κουρουά ξέφυγε εντελώς αφού έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του, στη συνέχεια των κλώτσησε εν ψυχρώ στο κεφάλι ενώ πρωταγωνίστησε και στο ξύλο που ακολούθησε. 

Η Ρέμο υποδέχθηκε την Άλτος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας της Βραζιλίας. Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού την παράσταση «έκλεψε» ο Παουλίνιο Κουρούα με την απαράδεχτη συμπεριφορά του που προκάλεσε τον απόλυτο χαμό, μετατρέποντας το γήπεδο σε ρινγκ. 

Στο 43' ο νεοφερμένος παίκτης των γηπεδούχων έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του που θα μπορούσε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Τελικά ο 26χρονος αποβλήθηκε αφού στη συνέχεια κλώτσησε τον ίδιο παίκτη εν ψυχρώ στο κεφάλι. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τον απόλυτο χαμό αφού στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά από μπουνιές, κλωτσιές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Αξίζει να σημειωθεί πως με απευθείας κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε και ο Γκαμπριέλ Πιρές για τη βίαιη συμπεριφορά του στα επεισόδια που ακολούθησαν. Δείτε το βίντεο: 

Για την ιστορία η Ρέμο πήρε τη νίκη με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Έλτον ενώ η Άλτος ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με τον Βίκτορ Γκιγιέρμε. Μετά τις δύο αποβολές η Ρέμο σημείωσε ακόμα δύο τέρματα με τους Ρέναν (70') και Γκουστάβο Μποτσέτσα (85'). 

Η Ρέμο ανέβηκε στους 25 βαθμούς και στην 11η θέση ενώ η Άλτος παρέμεινε προτελευταία με μόλις 13 βαθμούς.