Τρομερό σκηνικό: Η Αντονέλα αγκάλιασε τον Ζόρντι Άλμπα νομίζοντας ότι είναι ο Μέσι – Η αντίδραση των δύο όταν κατάλαβαν την γκάφα τους (vid)

Τρομερό σκηνικό: Η Αντονέλα αγκάλιασε τον Ζόρντι Άλμπα νομίζοντας ότι είναι ο Μέσι – Η αντίδραση των δύο όταν κατάλαβαν την γκάφα τους (vid)

Sportal newsroom 23:04 - 26.08.2023

Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ρακούζο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τον άντρα της, όμως μπερδεύτηκε και αγκάλιασε τον Τζόρντι Άλμπα.

Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι κατευθύνθηκε στο Stateside για να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να έχει ήδη επιτυχίες στη Major League Soccer (MLS). Ο 36χρονος άφησε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι, αφού έγινε θρύλος στη Μπαρτσελόνα, όπου πέρασε από τις τάξεις της ομάδας νέων και απόλαυσε μια περίοδο γεμάτη τρόπαια στο «Καμπ Νόου». 

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Μέσι ήταν στη Παρί Σεν Ζερμέν, κατακτώντας δύο φορές το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά αποτυγχάνοντας να επαναλάβει την επιτυχία του Champions League στο «Παρκ Ντε Πρενς» που απόλαυσε στη Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι διανύει μία επιτυχημένη περίοδο στο Μαϊάμι, παρόλο που βρίσκεται εκεί μόνο λίγους μήνες. Η νέα του ομάδα κέρδισε πρόσφατα το Νάσβιλ στα πέναλτι για να κερδίσει το Λιγκ Καπ και έφτασε σε άλλον έναν τελικό διαδοχικά με τη νίκη επί του Σινσινάτι στο Us Open Cup. Δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρο όμως, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι χρειάστηκε να πετύχει δύο γκολ, προκειμένου να πάει το παιχνίδι στην παράταση μετά το ισόπαλο 3-3. 

Ο Μέσι σημείωσε δύο ασίστ στην αναμέτρηση και σκόραρε το πέναλτι του καθώς η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε με 5-4 στο Οχάιο στη διαδικασία των πέναλτι για να περάσει στον τελικό εναντίον της Χιούστον Ντιναμό. Μετά τη νίκη, η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς και αναζήτησε τον σύζυγό της για να τον συγχαρεί. 

Πλάνα την έδειχναν να νομίζει ότι είχε χτυπήσει παλαμάκια στον Μέσι και μπήκε να τον αγκαλιάσει, μόνο για να συνειδητοποιήσει την τελευταία στιγμή ότι ήταν στην πραγματικότητα ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι στη Μπαρτσελόνα και νυν συμπαίκτης του στην Ίντερ Μαϊάμι, Τζόρντι Άλμπα.