Πρώην βατραχάνθρωπος και παλαιστής του MMA: Αυτός είναι ο σωματοφύλακας του Μέσι (vids)

Ο σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι

Πρώην βατραχάνθρωπος και παλαιστής του MMA: Αυτός είναι ο σωματοφύλακας του Μέσι (vids)

Κώστας Τόπας 09:05 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 25.08.2023

Η ταυτότητα του σωματοφύλακα του Λιονέλ Μέσι αποκαλύφθηκε αφού έγινε πρόσφατα viral.

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να έχει μία εκπληκτική, αήττητη πορεία στην Ίντερ Μαϊάμι, την οποία μάλιστα οδήγησε σε έναν δεύτερο τελικό. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι αυτή τη φορά σε αυτόν του US Open Cup, με τον «Pulga» μάλιστα να μοιράζει και δύο υπέροχες ασίστ.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έτρεξε για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και οι θαυμαστές του εντόπισαν τον σωματοφύλακα να τρέχει κι αυτός πάνω κάτω στη γραμμή, προκειμένου να είναι κοντά του. Ο σωματοφύλακας του Αργεντινού εθεάθη και με τον Μέσι στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει τον Αργεντινό αστέρα.

Η ομάδα του Μπέκαμ έχει προσλάβει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γίνει η «σκιά» του 36χρονου ποδοσφαιριστή. Ο σωματοφύλακας του συλλόγου ακολουθεί κάθε βήμα του Αργεντίνου, μέχρι ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας πάνω κάτω κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Γασίν Τσουέκο, όπως είναι το όνομά του είναι πρώην στρατιώτης των ΗΠΑ και λέγεται ότι επιλέχθηκε προσωπικά από τον συνιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Πιστεύεται ότι είναι πρώην βατραχάνθρωπος που υπηρέτησε τόσο στο Ιράκ όσο και στο Αφγανιστάν, αλλά έχει επίσης μεγάλη εμπειρία στο MMA.

Κέρδισε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα στην Ταϊλάνδη στον πρώτο γύρο, εξασφαλίζοντας τη νίκη σε 1 λεπτό  αι 30 δευτερόλεπτα. Ο Τσουέκο είναι ικανός σε πολλές πολεμικές τέχνες και δημοσιεύει τακτικά πλάνα από την προπόνησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος είναι μεταξύ των 113.000 οπαδών του.