Ο Μέσι πέρασε ως αλλαγή, σκόραρε και η Ίντερ Μαϊάμι «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του MLS (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

© printscreen

Ο Μέσι πέρασε ως αλλαγή, σκόραρε και η Ίντερ Μαϊάμι «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του MLS (vid)

Κώστας Τσιακλής 08:42 - 27.08.2023

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά στο MLS και βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και συνεχίζει να σκοράρει ανελλιπώς με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αν και πέρασε ως αλλαγή στο ματς, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και η ομάδα του επικράτησε με 2-0 της Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς, ξεκολλώντας από την τελευυταία θέση του MLS.

Μετά την κατάκτηση του Leagues Cup η Ίντερ Μαϊάμι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Προς έκπληξη αρκετών ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο και πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 60'. 

Άρχισε το σόου: Χατ-τρικ ο Κριστιάνο, δύο γκολ ο Μανέ, σαρωτική η Αλ Νασρ (vid)
REST OF THE WORLD

23:30 - 25.08.2023

Άρχισε το σόου: Χατ-τρικ ο Κριστιάνο, δύο γκολ ο Μανέ, σαρωτική η Αλ Νασρ (vid)

Ξεκίνησαν τα μαγικά τους ως δίδυμο στη Σαουδική Αραβία, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαντιό Μανέ, με τους δύο σταρ να σκοράρουν και τα πέντε γκολ της Αλ Νασρ στην εκτός έδρας νίκη επί της Αλ Φατέχ, με το ευρύ 5-0 - Χατ-τρικ για τον Πορτογάλο.

Ο Αργεντινός είναι δεδομένο πως δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το απέδειξε ξανά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Ίντερ Μαϊάμι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Ντιέγκο Γκόμεζ από το 37' και στο 89' ο Μέσι ολοκλήρωσε μια άψογη συνεργασία και έκανε το 2-0 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Ο 36χρονος άσος σημείωσε το 11ο του τέρμα στα γήπεδα της Αμερικής και πρώτο στο MLS (στο πρώτο του παιχνίδι στη διοργάνωση). Δείτε το γκολ: 

Με αυτή τη νίκη η Ίντερ Μαϊάμι ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και με 21 βαθμούς προσπέρασε Κολοράντο και Τορόντο. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θα υποδεχθεί τη Νάσβιλ. Από την άλλη η Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς παρέμεινε στους 29 βαθμούς και είναι στην 22η θέση της βαθμολογίας.