Γίνεται Σαουδάραβας και συμπαίκτης του Ρούμπεν Σεμέδο ο Κουτίνιο

Φελίπε Κουτίνιο

i

©Print Screen

Γίνεται Σαουδάραβας και συμπαίκτης του Ρούμπεν Σεμέδο ο Κουτίνιο

Κώστας Τόπας 12:39 - 26.08.2023

Ο Φελίπε Κουτίνιο συμφώνησε να αποχωρήσει από την Άστον Βίλα για ομάδα στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τον Ιταλό ειδικό στις μεταγραφές, ο 31χρονος μέσος έφτασε σε συμφωνία με την Αλ Ντουχάιλ, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός περιμένει πλέον την Άστον Βίλα και την ομάδα από το Κατάρ για να καταλήξουν σε συμφωνία και να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Ο Κουτίνιο έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιό στο «Βίλα Παρκ», ωστόσο δεν υπολογίζεται από τους «χωριάτες». Ενδεικτικό ότι στα δύο πρώτα ματς της ομάδας του στην Premier League ήταν στον πάγκο.

Ο Κουτίνιο έχει απολαύσει επιτυχίες στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, όπου πραγματοποίησε 201 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 54 γκολ και δίνοντας 45 ασίστ. Την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ, ο Κουτίνιο σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε τρεις ασίστ σε 19 εμφανίσεις στην Premier League μετά την άφιξή του ως δανεικός τον Ιανουάριο. Αλλά η θητεία του στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ήταν λιγότερο καρποφόρα αυτή τη φορά και αυτή τη σεζόν έχει εμφανιστεί στο αρχικό σχήμα του Ουνάι Έμερι μόνο επτά φορές.