Σμιντ για Βλαχοδήμο: «Μπορούμε να έχουμε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ομάδα - Ας δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος - Ρότζερ Σμιντ

Σμιντ για Βλαχοδήμο: «Μπορούμε να έχουμε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ομάδα - Ας δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου»

Κώστας Τσιακλής 09:40 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 27.08.2023

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, μίλησε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και δήλωσε πως στην ομάδα μπορούν να έχουν μόνο δύο τερματοφύλακες και θα δουν τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το σήριαλ με το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου συνεχίζεται. Ο Έλληνας τερματοφύλακας απουσίασε από το παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Ζιλ Βιθέντε και ο προπονητής των «αετών» κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Ο Ρότζερ Σμιντ δήλωσε πως στην ομάδα μπορούν να έχουν μόνο δύο τερματοφύλακες και θα δουν τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η Μπενφίκα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ζιλ Βιθέντε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι «αετοί» της Λισαβόνας επικράτησαν δύσκολα με 2-3 και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους σε τρία παιχνίδια στη διοργάνωση. 

Από τον αγώνα απουσίασε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τα σενάρια για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας συνδέθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» τελικά προχωρούν με την περίπτωση του Αλτάι Μπαγιντίρ. Επιπλέον ο 29χρονος άσος φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, κλήθηκε να σχολιάσει ξανά το συγκεκριμένο θέμα και είπε πως στην ομάδα μπορούν να έχουν μόνο δύο τερματοφύλακες και θα δουν τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

«Μπορούμε να έχουμε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ομάδα. Έπειτα έχουμε πάντα έναν τρίτο μαζί μας σε περίπτωση που συμβεί κάτι, είναι η συνήθης διαδικασία. Ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός και προς το παρόν είναι ένα ανοικτό ζήτημα. Ας δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άντρες φέρεται να είχαν ένα φραστικό επεισόδιο, γεγονός που έκανε τον Σμιντ να αφήσει τον Βλαχοδήμο εκτός αποστολής για το ματς με την Εστρέλα. Τελικά σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού οι δύο τους τα βρήκαν ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει τη μοίρα του Έλληνα γκολκίπερ. 

Ο Βλαχοδήμος βρίσκεται στη Μπενφίκα από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Πορτογάλους ο 29χρονος έχει καταγράψει 94 ανέπαφες εστίες σε 225 συμμετοχές. Επίσης έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ.