Προς το παρόν, ανεπηρέαστο το ΑΕΚ - Άρης από την επίσκεψη Ερντογάν

Opap Arena

i

© Intime

Προς το παρόν, ανεπηρέαστο το ΑΕΚ - Άρης από την επίσκεψη Ερντογάν

Κώστας Τσίλης 16:07 - 21.11.2023

Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο ζήτημα από την πλευρά της αστυνομίας για το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Δεκεμβρίου

Με βάση το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ για τα παιχνίδια του κυπέλλου, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Δεκέμβρη. Την ίδια μέρα, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και θα υπάρξει μια τεράστια αστυνομική επιχείρηση, για τα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται αυτό να επηρεάζει την διεξαγωγή του αγώνα. Σε αντίθεση μ' ότι έχει προκύψει για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. 

Η αστυνομία, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, έχει ταχθεί αρνητικά απέναντι στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί το ντέρμπι στις 6 Δεκέμβρη όπως ορίστηκε, καθώς είναι ανήμερα της μαύρης επετείου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, αλλά και παραμονή της άφιξης Ερντογάν. Κάτι αντίστοιχο, δεν έχει φτάσει ακόμα στην ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη, που είναι στις 7 Δεκέμβρη και ανήμερα της άφιξης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Διότι ουδείς αποκλείει ανατροπή και γι αυτό το παιχνίδι. 

Tags: