Πρόβλημα με Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Πρόβλημα με Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:33 - 24.02.2024

Ο Γκατσίνοβιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ, είναι εκτός αποστολής με την Λαμία και τις επόμενες μέρες θα φανεί το διάστημα απουσίας του.

Δεν λένε να εγκαταλείψουν τα προβλήματα τον Ματίας Αλμέιδα. Πάνω που ανακουφίστηκε για το γεγονός πως δεν φαίνεται να είναι σημαντικός ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία, του προέκυψε θέμα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ αισθάνθηκε πολύ έντονες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε νοκ άουτ. Είναι εκτός αποστολής από το σημερινό ματς με την Λαμία.

Ο Αλμέιδα επιστρέφει εκεί που συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα είναι αλλιώς για την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

07:00 - 24.02.2024

Ο Αλμέιδα επιστρέφει εκεί που συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα είναι αλλιώς για την ΑΕΚ

Στην Λαμία έκανε ο Αλμέιδα το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ και τώρα επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο για πρώτη φορά, έχοντας αλλάξει και πετύχει τα πάντα στην Ένωση

Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Άλλωστε η κατάσταση του θα επανεκτιμάται επί καθημερινής βάσης. Πάντως μοιάζει δύσκολο να προλάβει και το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και από εκεί και πέρα θα φανεί πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά σε φουλ προπονήσεις, για να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Αλμέιδα.

Εκτός από τον Γκατσίνοβιτς και ο Λάζαρος Ρότα είναι εκτός "μάχης". Ο διεθνής μπακ δεν είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία, όμως ενδεχομένως να χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να επιστρέψει ξανά σε φουλ αγωνιστική δράση. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως και αυτός θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΣ.